|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Uzun bir aradan sonra denizin uygun olduğunu görüp hemen hazırlıkları yapıp avlağa doğru gittim. Ölü gagalı sardalyeyi hazırladım. Saat 17 gibi at-çek yapmaya başladım. Avlakta kalabalıklaşmaya başladı ama kimsede balık yok. Daha önceki raporlarımda bahsettiğim Erhan abi yanımda sohbet balık her zamanki gibi. Biri alsa da balık görsek bari Erhan abi dedim, benim kamış birden eğilmeye başladı. Takıldı sandım önce baktım kalama istiyor. Aldım dedim. Denizin dalgalı olasından dolayı biraz uğraştıktan sonra karaya çıkardım.
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Erhan abi arkada... [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Bu yakışıklıdan başka çıkan balık olmadı. Çok güzel bir deniz olmasına rağmen kısmet yokmuş inşallah başka zaman olur. 1200 gr 50 cm ölü balıkla alındı..
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Kaptan
|
![]() Mustafa kardeşim seni tebrik ederim..
Lüfer harika duruyor daha iyileri ile karşılaşman ümidim ile .. Paylaşım için teşekkürler.. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Üstad
|
![]() Mustafa kardeşim paylaşım ve anlatımın için teşekkürler..tek de olsa güzel bir av yapmışsın.. Afiyet olsun...
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Mustafa çok güzel bir balık oltana nasip olmuş
![]() Afiyet bal şeker olsun ![]() Şansın herdaim açık olması dileklerimle... ![]()
Manisalı Öner 1973/Manisa 0 535 5875786 ''Sürküler dışı balıkları geri iade et '' Zamanını balık aramakla değil Balık yakalamakla geçir. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Tebrik ederim gerçekten güzel balık inşallah daha bereketli avlar yaparsınız...
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() paylasım ıcın tesekkurler daha ıyılerını yakalamak nasıp olur ınsallah
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Kaptan
|
![]() mustafa kardeşim güzel bir balık.
![]() ellerine sağlık ![]() ![]() daha iyilerine rastgelsin kardeşim. ![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() Mustafa kardeşim seni tebrik ederim
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
at-çek lüfer | ismail çakır | AT-ÇEK | 24 | 17-07-2013 19:11 |
06062009 lüfer | 1940g | FOTOĞRAFLARIMIZ | 5 | 08-06-2009 08:05 |
Lüfer | eminkaya | FOTOĞRAFLARIMIZ | 5 | 16-06-2008 19:02 |
ilk lüfer | sbasaran | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 14 | 22-09-2006 10:44 |
Lüfer avı | Güven ÖZYELDAN | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 2 | 28-08-2006 19:55 |