|
Satıyorum 2. el yada kullanılmamış malzeme arayanlar, satanlar. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() motor.3.5 hp tohatsu iki zamanlı kısa şaft vitesli.
bot. seastar 2.90 ahşap tabanlı. her ikiside 3 kez suya inmiştir tertemiz patlagı darbesi yırtıgı hic bir arızası yoktur hatta alırken extralar yaptırdım.tabanını darbelere sürtünmelere karşi güclendirdim.bilirsinizki 380 den sonrabotlarda cift oturma tahtası vardır ben arka kısmınada oturma tahtası yeri yaptıdım orjinal fabrikadan yaptırdım ayrıca özel bot koltuguda taktırdım hepsini vericem verme nedenim 3.60 bot ve 9.9 hp motor alcam . ikisin son fiatı .2000tl,dir. gsm.05366567889. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sudaki bottur koltuk oturma yerine sokülüp takıla bilirdir ![]()
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
gRi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alanada satanada hayırlısı olur inşallah.
Mehmet BODUROĞLU 1974 / Merkez / MANISA 0532 4133895 A RH(+) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() gercekten sıfı makina bot alanada satanada hayırlı olsun
![]() |
![]() |
#4 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Mustafa abi botlara ne kadar temiz baktığınız ve bu konuda ne kadar bilgili olduğunuz malum. Alacak kişinin bunu göz önünde bulunduracağına eminim.
Şimdiden alacak kişiye hayırlı olsun diyorum...
![]() |
![]() |
#5 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() gercekten bot çok temiz extralarıda var güçlendimeler kalım botuna çok titiz baktı
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Kaptan
|
![]() taksitle veriyosanız ve kaptanı siz olursanız talibim
![]() ![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() senin canın sagolsun abim istedigin an alabilirsin senden kıymetlimi
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() inşallah satanda alanda memnun olur.eğer bende olmamış olsaydı mutlak düşünürdüm. ![]() ![]() |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() eyvallah abicim ben botu büyütmek istiyorum hasan abi o yüzden ama yeni başlıcak botcular icin harıka ben bu botlarla başladım tabi bu bot motorlar yeni başlayan arkadaşlara tam yanlız bu botlarda en fazla iki kişi abi ben hep yanlız bindim onun keyfi orda
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ama gerçekten harika bir bot ![]() |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
bot a göre motor şeçimi | kral dolmuşcu2 | Tekne Bakımı ve Donanımı | 3 | 08-04-2010 07:35 |
Satılık Masaüstü Bilgisayar | Taygun KOCABIYIK | Satıyorum | 8 | 01-03-2010 12:56 |
15 hp motor arıyorum | ertanileri | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 2 | 07-02-2010 11:06 |
satılık akvaryum | mustafa_68b | Akvaryum | 0 | 03-12-2009 21:29 |
super star motor | lastmoses | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 1 | 28-09-2008 14:37 |