|
![]() |
#1 | ||||
Üstad
|
![]() TARİH: 27/05/2010
EKİP ARKADAŞLARIM: Seferihisar'dan sigortacım aynı zamanda eniştemiz, sevgili MUSTAFA kardeşim, YAĞIZ ve İLKER ikilisi... Bu gün avlak yerine varışımız saat 7:30 cıvarıydı.Yine her zamanki gibi gidiş yolunda kahvaltılar yapıldı çaylar içildi. ![]() ![]() Oltalar suya indiğinde İLKER kardeşimin hamlesi görülmeye değerdi. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Saat on ikide balık bıçak gibi kesti.Sanki öğlen paydosuna gitmişlerdi. ![]() Bu arada karada olan FORA bu gün denize inecekti. Tabii SEKAN kardeşim çalıştığı için iş bana kalmıştı.Arkadaşlarıma durumu anlattığımda sağolsunlar anlayışla karşıladılar. Buradan kendilerine teşekkür ediyorum. Saat 13:00 cıvarı dönüşe geçtik. Mustafa'nın ve benim payıma düşenlerin resimlerini aceleden çekmeyi unutmuşuz.Sadece YAĞIZ VE İLKER'in payına düşenlerin resimleri var. Bu günlük av serüvenimiz bu kadar tüm RASTGELSİN ailesinin oltaları dolu gelsin... ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() suleyman abı bıze bole guzel bır gun yasattıgın ıcın tesekkur ederım
oglene dogru balkık kesınce bende golgeyı bulunca her zamankı gıbı uyku moduna gectım ![]() ![]() ![]() ![]() ama her sey mukemmeldı o muhabbetını cok ozlemsıım abım paylasım ıcın tesekkurler emegıne saglık suleyman abı
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Kaptan
|
![]() vaaaay güzel birgün daha
![]() ![]() ![]() ![]() süleyman abi bu organizasyon alanımızmı ? eğer öyleyse ben paşa tutmucam sargoz tutçam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() yağız hazırmısın kardeşim.sargoza ![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Yarım günde nafakayı düzeltmişsiniz mahşallah
![]()
Manisalı Öner 1973/Manisa 0 535 5875786 ''Sürküler dışı balıkları geri iade et '' Zamanını balık aramakla değil Balık yakalamakla geçir. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]()
Manisalı Öner 1973/Manisa 0 535 5875786 ''Sürküler dışı balıkları geri iade et '' Zamanını balık aramakla değil Balık yakalamakla geçir. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Kaptan
|
![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#8 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() elinize sağlık pek bereketli bir av olmuş hayırlı akşamlar dilerim..
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Güzel av olmuş abi kutlarım
![]() ![]() Güzel avların güzel görüntülerin birlik beraberlik içerisinde devam etmesi dileğiyle ![]()
![]() |
![]() |
#10 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Aliağa Bereketi | Taygun KOCABIYIK | FOTOĞRAFLARIMIZ | 27 | 28-03-2011 16:44 |
Gökhan'ın bereketi... :D | kaptankarabulut | Süleyman Karabulut | 40 | 31-03-2010 08:33 |
Adalar bereketi(4)lodosta .... | kaptankarabulut | Süleyman Karabulut | 26 | 20-01-2010 15:00 |
Adaların Bereketi... | kaptankarabulut | Süleyman Karabulut | 28 | 16-12-2009 16:59 |
ayaz havanın bereketi. | ismail çakır | FOTOĞRAFLARIMIZ | 68 | 09-02-2007 22:12 |