|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||||||||
Kaptan
|
![]() sevgili dostlarım.
![]() pazar günü yeğenim ercan ile balığa gitmiştik balık açısından pek iyi olmayan ama dinlenme olarak stres atmak için gayet güzel bir gün oldu. ![]() balığın olmayışı kamil biladerleriminde anlattığı gibi ortadaydı.balık olmadığından haberim olduğu halde yine aynı avlak yerine gittim ![]() ![]() en azından tavada veya mangalda pişecek balığımızı almıştık.bazı aksiliklerde olmadı deyil hani sizlerle paylaşacak olduğum video görüntüsü hafıza kartının dolması ile yarım kaldı ![]() ![]() Video
bu hafta zeytinler mevkine gidecek olan dostlarıma pek tavsiye etmem ama yinede karar gidecek olan arkadaşlarımın. ![]() buyrun elimdeki fotolar ![]() ![]() bu arada teşekür etmeden yapamıyacağım sevgili dostum Erol (levrek)a çok teşekkür ederim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu mesaj en son " 02-06-2010 " tarihinde saat 22:22 itibariyle Hasan BALIKÇI tarafından düzenlenmiştir.... |
||||||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() hasan abı bu guzel paylaşım icin teşekkurler balık az olsada o havayı solumak bıle guzel ben daha bu sene sıftah yapamadığım için boyle goruntuleri gormek mutluluk verıcı teşekkurler. rastgele
![]() |
![]() |
#3 | ||||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
![]() dileğim en yakın zamanda güzel avlarla paylaşımda bulunman. ![]() ![]() rastgelsin ![]() |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Hasan Abi, balık az olsada güzel bir gün geçirmişsiniz.
Hiç olmazsa balığa çıkmışsın. Benim gibi uzun süredir balığa çıkamayan biri olarak harika bir av yapmışsın. Afiyet olsun. Eski bereketli avların gelmesi dileğiyle... Video'da, tam balık suda bir hareketlilik göstermiş ve filim bitmiş. Abi gelen neydi de filime dahi sığmadı????
İbrahim ZARALIOĞLU 1974 A RH + Bornova / İZMİR [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Bu mesaj en son " 02-06-2010 " tarihinde saat 23:13 itibariyle ibrahimz35 tarafından düzenlenmiştir.... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
![]() sen uzun zamandır balığa çıkmadın ama hayatının en güzel balığını kucakladın ona ne dicen ![]() ![]() |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||||
gRi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Hasan abi
![]() Bizim paşa siftahımız yok. Değil iki tanesini bir tanesini yakalasak bayram edecez ![]() Afiyet bal şeker olsun .
Mehmet BODUROĞLU 1974 / Merkez / MANISA 0532 4133895 A RH(+) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Kaptan
|
![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() çok teşekkurler hasan abi inan bende sizlerle paylaşacağım o gunu iple çekıyorum ama bu aralar armutluda su cok bulanık bi sefer cıktım ama kımse yoktu denız de. bu sene nedense boyle umarım çabuk duzelır. avlara balık gelıyo ama bulanık suda yemı gorurmu acaba dıye tereddut edıyorum. goruşmek uzere abı rastgele.
![]() |
![]() |
#9 | |||||
Banned
|
![]() Balığın bahanne olduğu güzel bir gün bence..Yine de eliniz boş dönmemişsiniz..Keyfiniz daim olsun.Esenkalın.
|
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |||||
Kaptan
|
![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
20.12.2008 yağurlu bir gündü :) | Salih Reis | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 5 | 23-12-2008 08:21 |
Gün Güzel BAlıklarda Güzel | eminkaya | FOTOĞRAFLARIMIZ | 0 | 16-06-2008 15:35 |
Balıksız ama eğlenceli bir gündü | polmurat | ANILAR | 5 | 27-02-2008 21:18 |
çupra --- >adı güzel-tadı güzel | Taygun KOCABIYIK | FOTOĞRAFLARIMIZ | 7 | 02-05-2006 20:59 |
ne gündü o gün!! | mufi | FOTOĞRAFLARIMIZ | 0 | 18-03-2006 01:41 |