|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Süleyman abi bu konu hakkında avlak bölgesini en iyi bilenlerden biri oldugun için en iyi bilgiyi ve bilgilendirmeyi senden alacağımızı umuyorum.
![]() Organizasyon günü En favori yem .........................?? En favori olta takımı..................??
Manisalı Öner 1973/Manisa 0 535 5875786 ''Sürküler dışı balıkları geri iade et '' Zamanını balık aramakla değil Balık yakalamakla geçir. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() öner abin haklı 1 hafta kaldı hazırlıklar için sülyman abi bilgilen dirmesini sabırsıkla benliyoruz hadi rastgelslin
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Üstad
|
![]() Öner kardeşim en fovari yem: hamsi ve sülünes
en fovori takım: mustat beyaz çarpaz dört veya beş numara çarpaz iğne hırsızlı dörtlü takım, altmış yetmiş grm kurşun. Eğer balık yüzeye yakınsa 0,18 veya 0,20 misinayla zoka da kullanılabilir. O gün inşallah hava müsait ve oturmuş olurda güzel bir av yaparız...
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||||||
Tayfa ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#5 | ||||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
Süleyman abi gördüğüm kadarıyla mustadın 1523D serisini kullanıyor. Misinada renk fark etmez sanırım. Süleyman kaptan ip misina kullanıyor. Köstekleri ve bedeni ise şeffaf misinadan yapıyor.
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() Taygun kardeşim çok teşekür ederim peki bu ip misina hakkında bana bir önerin olabilirmi marka ve çap olarak ?
![]() |
![]() |
#7 | |||||
|
![]() Açıkçası ip misina kullanmadım hiç. Kullananlar tavsiyede bulunursa daha sağlıklı olur.
![]() |
![]() |
#8 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() Aydın kardeşim selam, ben ve üç aarkadaşım remixon marka ip kullanıyorum, alalı bayağı oldu kalınlık ölçüsü aklımda değil ama 0,35 misinaya denk gelen ölçü olarak istersen verirler. İpten çok memnunuz, gam yapma durumu yok, esneme yok, çekeri yüksek, kopartman çok çok zor şiddetle tavsiye ederim herkese..
![]() |
![]() |
#9 | |||||
Üstad
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||||||
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Didim – Tekne ile balık avı organizasyonu hak. – Ağustos 2009 | kokanche | Organizasyonlar | 3 | 17-07-2012 12:30 |
Rastgelsin.org 1. Tekne Organizasyonu Katılımcı Listesi | Taygun KOCABIYIK | Site Organizasyonları | 177 | 08-06-2010 19:49 |
Rastgelsin.org 1. Tekne Organizasyonu Bilgilendirmesi. | Anıl ÜNALAN | Site Organizasyonları | 18 | 06-06-2010 18:33 |
Tekne organizasyonu | fisherman | Organizasyonlar | 15 | 01-06-2010 22:42 |