|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() Arkadaşlar selam,
Urla iskelede iki yan teknemde amatör balıkçılık yapan İlyas adlı bir kişi var. İki hafta önce paragat ile iki trança yakalamıştı. Geçen haftada yine paragat ile 75 kg. bir granyöz yakalamış. Geç haberim olduğu için gidip balık ile foto çekilemedim, ama gazeteye çıkmışlar, haberi paylaşmak istedim. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Cep telefonu ile çekilen bir kaç foto daha gördüm, yakalanış macerasını dinledim. Balık aslen 67 kg. Boy 170 cm civarı. Hekim adası açıklarında yakalanmış. Hekim ile Yassıca arası. O günden beri aynı yerde paragata başka balık yakalanmamış. Haftasonu yaklaşıyor. Herkese hayırlı avlar ![]() sevgiler
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
FCR/SGR ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Paylaşımınız için teşekkürler.
Ancak adam kendi suç duyurusunda bulunmuş. Bildiğim kadarıyla paragat ile avcılık yasak, bu şahıs balığı paragat ile yakaladığını basın yolu ile ilan etmiş ![]()
![]() ![]() Cem | 0 RH+ | İzmir | 20 Nisan Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı düzenlemek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4 | ||||
FCR/SGR ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Herşeye rağmen güzel balık gerçekten..
![]()
![]() ![]() Cem | 0 RH+ | İzmir | 20 Nisan Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı düzenlemek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() İyi çekebilmişler balığı bravo vallah ama bende paragat ile avlanmanın yasak olduğunu biliyorum yanlız tam detayını bilmiyorum.
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Çımacı ![]()
|
![]() 2/2 Numaralı Amatör (Sportif) Amaçlı Su Ürünleri Avcılığını Düzenleyen Tebliğe göre;
MADDE 17 (2) a) Denizlerde amatör avcılık parakete , pinter ve sepet gibi tuzaklar hariç olmak üzere; her türlü olta takımı, serpme, yemlik uzatma ağı ve sualtı tüfeği ile yapılabilir. Amatörler için parakete yasak. Fakat haberde ; "Urla’nın İskele Mahallesi’nde balıkçılık yapan İlyas Varol, " diye geçiyor. Sanırım arkadaş profesyonel balıkçı. O zaman yasak değil.
![]() |
![]() |
#7 | ||||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#8 | ||||||
Tayfa ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Gerçekten çok güzel balık
![]() ![]() ![]() Yakalayanı tebrik ederim ![]()
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() teçrübe bu olsa gerek sanırım kutlarım paylaşım için teşekürler Alp
![]()
![]() |