|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Herkese Selam
Istanbul/Adalarda yazin Temmuz-Agustos aylari balik durumlari hakkinda bilgisi olan var mi? Ne takimlari temin etmemi tavsiye edersiniz capari, yemli vs.. Ayrica ne vakitler cikilmali örnegin istavrite sabah 5te vb.. Böyle bunun gibi bir kac tavsiyeleriniz olursa sevinirim arkadaslar. Elbette tekne ile bütün bunlar saolun rastgele. Bir sorum da su: Bostanci taraflarinda bildiginiz hazir olta takimlari satan bir yer var mi tekrar tesekkürler rastgele. |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Kardeşim beni küçükyalıdan alıyosun takımlarını veriyorum sana balığı tutuyoruz
![]() ![]() Şaka bie yana teknen var sanırım adaların arka tarafda güzel balık alırsın çaparini kendin yapsan daha iyi ama yinede kendin bilirsin...Sabah güneş doğmasına yakın ve akşam güneş batarken balık alabilirsin tabi bu iş kısmet işi sen öğlende çık teknen var madem ![]()
![]() |
![]() |
#3 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() öncelikler hoş geldin ben manisalıyım bilen arkadaşlarımız sana yardımcı olacaktır keyifli forumlar dilerim sana
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Adalarda çapari sezonunu açtık.. | kaptankarabulut | Süleyman Karabulut | 43 | 20-04-2010 20:26 |
antalya falezlerde balık tutma | Demonaz | DENİZ AVI KARADAN | 2 | 22-10-2008 22:11 |
Sazan tutma yarişmasina davetlisiniz | AVCI41 | Organizasyonlar | 4 | 01-08-2008 13:54 |
4.istanbul Balik Festivali | aligalipkaya | Organizasyonlar | 0 | 19-08-2007 12:02 |
Oğlumun İlk Balık Tutma Alıştırması | rüzgar2 | FOTOĞRAFLARIMIZ | 12 | 26-12-2005 05:26 |