|
Balık Yemekleri Yakaladığımız balıkları pişirelim... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() arkadaşlar ben yakaladığım balıkları genelde nsıl pişirdiğimi anlatacaığım bu teknik balığın evi ve fırınınızı kokutmadan ayrıca balığında kokusunu alarak size balığın tadını daha etkili hissedirecektir
şimdi balığımızı güzel bir şekilde temizledikten sonra aleminyon folyo üzerine sıralıyoruz tabi önce fırının tepsisi üzerine serilen folyonun üzerine daha sonra balıkların yanına bir adet kıyılmış soğanı soanlar küçük olmasın fırından çıkarınca soanlar atılacak çünki vede maydanoz koyuyaruz ve folyo ile tekrar kapatıyoruz yağ falan koymaya gerek yok tuz at ve kapar hava almasın isteyen balıkların üzerine yağ koyabilir ama sağlıklı olması açısından ben koymuyorum fırına sürün ..fırınınızın balığı pişirme zamanına göre ayarlayın benim evdeki fırın 250 derecede 45 dakikada pişiriyor bu şekilde ne fırınınız ne mutfağınız balık kokar tertemiz yaparsınız ayrıca fırından çıkarınca göreceksiniz ki fırında bu şekilde pişen belıktada balık kokusu kalmamış ve eti tavuk eti kıvamında harika bir balık ati olmuş fırından çıkarın yanına güzelbir salata birde buz gibi bir içecek artık ne içerseniz o size kalmış kola olur meyve suyu olur rakı olur v.s şimdiden afiyet olsun denemenizi tavsiye ederim deneyen arkadaşlarında görüşlerini beklerim
__________________
Hamit Samsun Yaşadığı yer İstanbul Yaş 34 en pahalı balık yakaladığın balıktır [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Uploaded with [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Üstad
|
![]() Hamit kardeşim paylaşım için teşekkürler, havalar düzelirde balığa çıkabilirsem ilk fırsatta deneyeceğim..
__________________
SÜLEYMAN KARABULUT
İZMİR-1959 0 Rh (+) KAPTAN KARABULUT GÜZELBAHÇE 2.LİMAN Telefon: 0538 294 01 94 ![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() teşekkürler ben zaten hep yapıyorum yinede sağol
__________________
YENAL TAŞKIRAN
MANİSA A RH + [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Paylaşım için teşekkürler maydanoz tavada da işe yarıyor.
__________________
GÖNENÇ ŞENKAL
1974,K.YAKA/İZMİR |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() herbalığa maydonoz ozaman
__________________
Hamit Samsun Yaşadığı yer İstanbul Yaş 34 en pahalı balık yakaladığın balıktır [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Uploaded with [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Paylaşım için teşekkürler Hamit...
![]()
__________________
Manisalı Öner 1973/Manisa 0 535 5875786 ''Sürküler dışı balıkları geri iade et '' Zamanını balık aramakla değil Balık yakalamakla geçir. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Paylaşım için teşekkürler.Deneyeceğim.
__________________
EVREN TAN 1987 İSTANBUL Yüksek Kimyager B Rh(+) KÜÇÜK BALIK YOKSA BÜYÜK BALIK DA YOK! |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||||
FCR/SGR ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Paylaşım için teşekkürler.
Bir diğer yöntem de küçük bir metal kap içine bir miktar sirke koymak ve balığı bişirmeden önce sıcak fırına biraz koymak. Aynı zamanda parafin tüm kokuları absorbe eder, balık pişirilen veya sigara içilen yerde mum yakabilirsiniz.
__________________
![]() ![]() Cem | 0 RH+ | İzmir | 20 Nisan Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı düzenlemek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Dil balıgı | nobelium | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 2 | 21-04-2011 23:41 |
Deli balık /turna balıgı | mufi | Tatlı Su Balıkları | 4 | 29-08-2008 00:07 |
yılan balıgı detay | mufi | Tatlı Su Balıkları | 2 | 17-01-2008 22:12 |
pisi ve dil balıgı avı | mufi | Amatör Balık Avı nedir nasıl yapılır? | 0 | 23-12-2007 11:53 |