|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Bu hafta sonu hava raporları kuvvetli rüzgar gösteriyordu.Fakat biz, Muhtarımız Oktay abi,Aptullah abi ve ben (Kamil ESEN) balığa çıkmaya karar vermiştik.Ne olursa olsun balığa çıkacaktık.Hasan Balıkçıyı arayıp bu hafta ne yapıyosun dedim.Hafta sonu Cumartesi akşam üstüne kadar çalışıyorum dedi.Biz Zeytineline gideceğiz,mazeret istemem sende ordasın,balık olmasa da sohbete gelirsin dedim.Sağolsun beni kırmadı atlamış arabaya gelmiş.
![]() ![]() ![]() Ama orda bir süpriz daha oldu bize.Tam av yerimizde Muzaffer Karasu dayımızı ve Ferit abiyi,Fevzi abiyi bulduk.Yanlarında Alaşehirden hemşehrilerimiz,Halil ve Rıza arkadaşlarımız vardı.Onlarlada güzel sohbetler yaptık.Hepsi 10 numara insanlar.. Sanki bu kadar süpriz yetmezmiş gibi baracuda Rıdvan birden yanıbaşımızda belirmezmi? ![]() ![]() ![]() Botlardan ve kenardan hiçte fena denmeyecek balıklar aldık.Ben paşa ve mercanların canına okudum .. ![]() Balık olmuş olmamış.Hiiiiiiiç sorun değil.O rüzgara rağmen çok güzel ve bol balıklı bir gün geçirip eve dönerken akıllarda kalacak bir hatıraya imza atmıştık. Geri dönüş yolunda Süleyman Kaptanım bizi bakımdan yeni çıkardığı teknesinde o çok şahane çayı ile ağırladı.Kendisine ellerine sağlık diyorum.Sağolsun,hep varolsun.. Bize katılan tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim.
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
Kamil Bu mesaj en son " 21-07-2010 " tarihinde saat 15:31 itibariyle Kamil ESEN tarafından düzenlenmiştir.... |
|||||||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Süpersiniz siz yaa
![]() ![]() Ellerinize, ayaklarınıza sağlık ![]() Gerçekten bu havalarda anca sizin gibi dostluk peşinde olanlar zeytineline balık avlamaya gidebilir ![]() ![]() Fotoğrafları bekliyoruz ![]() Sayın Hasan Balıkçı'ya duyurulur ![]()
![]() |
![]() |
#3 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Anlatımınız ve paylaşımınız için teşekkürler.Neşeli ve keyifli bir av geçirmişsiniz anlaşılan hepinizi tebrik ediyorum Hasan abiden fotoğrafları sabırsızlıkla bekliyoruz..
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||
Kaptan
|
![]() Demek Vur Patlasın,Çal Oynasın heeeeee..
![]() Hadi bakalım Fotolarıda görelim.. ![]() ![]() Duruma göre küçük bir Kıyı organizasyonu olmuş.. ![]() Yine anlatılanlara göre çok güzel anlar yaşanı,p uzun zamandır bir araya gelemeyen Amcalar, Dayılar bir araya gelmiş.. ![]() ![]() Tüm ekibi kutlarım.. ![]() ![]() Resimleri dört gözle bekliyoruz.. ![]() Paylaşım için teşekkürler.. ![]() ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() Kamilim paylaşımına teşekkürler...
İyi vakit geçirmişsiniz,Tüm ekibi kutlarım. ![]() Muhabbetiniz daim olsun. ![]() Allah gönlünüze göre versin. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Kamil abi hafta sonunuz çok eğlenceli geçmiş Allah içinize sindirsin takım tamamlandıktan sonra gerisi teferruattır zaten paylaşım için teşekkurler hoşçakalın...
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Kamil abi kutluyorum sizi. Anlatımızdan çok güzel bir gün geçirdiğiniz kesin ayarlasan denk gelmez hoş süprizler de süper olmuş hani. Imrendim sizlere keşke bende sizlerle orada olsaydım.
![]() |
![]() |
#8 | ||||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() Alıntı:
Alıntı:
![]() Alıntı:
Alıntı:
İnşallah Seninlede yaparız böyle bir av.Zaten kıyı organizasyonunun faydaları bu güzel avlar.Bayramdan sonra yine bir araya gelsek güzel olur..
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Ohhhh Mahşallahhhh
Allah Muhabbetinizi arttırsın İnanın fotograflara baktıkca insanın o karelerin içinde olmak istiyor Tüm güzel insanlar bir araya toplanmışlar ve çok güzel bir hafta sonu geçmiş darısı bizim başımıza diyelim... ![]()
Manisalı Öner 1973/Manisa 0 535 5875786 ''Sürküler dışı balıkları geri iade et '' Zamanını balık aramakla değil Balık yakalamakla geçir. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |||||
Kaptan
|
![]() böyle güzel bir günü yaşamak gerçekten çok güzel.
![]() kamil biladerimin ısrarları ile mükemmel üstü güzel bir gün yaşadım iyiki ısrar etmiş sağol kamil biladerim. ![]() ![]() kamil biladerim konu için teşekkür ederim.geçte olsa yazabildim kusuruma bakma bakmazsın zaten anlayacağınıda biliyorum ![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() |
![]() |