|
Tanışma Üyelerimizle tanışıp kaynaşabileceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() Selamın Aleyküm Abilerim Akranlarım KardeşLerim...
Ben Fatih. Manisa Turgutlu'da başladı bu balık tutma merakı , kimi zaman balıklar arkadaşım oldu kimi zaman dert ortağım resmen vücudumda ne kadar yorgunluk , dert , tasa varsa çekip aldılar her daim , öyle iyi geliyorlarki bana =) Yemiyorum belki oda ayrı bi tuhaflık fakat çok seviyorum balık tutmayı. Hatta bazen survivoru izLiyorum ve beni oraya sadece balık tutmak için göndersinler diye zamanında acuna mail bile attım =))) Buda işin esprisi olsun.. Şu an İZMİR / Torbalı da ikamet ediyorum gidebildiğimiz yerler deniz olarak Zeytinköy , Pamucak , Kuşadası - Tatlı su olarak Belevi.. Umuyorumki sizlerdende güzel bilgiler alıp , aldığım bilgilerle güzel paylaşımlara imza atarım.. Saygılarımla Efendiler
Fatih AKDAĞ ( A RH + ) 1982 Torbalı / İZMİR İmza ayarlarınızı düzenlemek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] ![]() Bu mesaj en son " 10-08-2010 " tarihinde saat 21:11 itibariyle Fatih AKDAĞ tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
Yanlız tatlısu avlarında Gebekirse gölü yasak olan bir göl sürkülere uyup bu göle balık avlamak için gitmezsen seviniriz... ![]() Keyifli paylaşımlar dilerim... ![]()
Manisalı Öner 1973/Manisa 0 535 5875786 ''Sürküler dışı balıkları geri iade et '' Zamanını balık aramakla değil Balık yakalamakla geçir. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() EywL abi uyarını dikkate aldım listeden çıkarılmıştır..
Torbalı'ya taşınalı 9 ay oldu inan burada 4 gündür balığa götürebileceğim birilerini arıyorum =))) Tuhaf durumdayım
Fatih AKDAĞ ( A RH + ) 1982 Torbalı / İZMİR İmza ayarlarınızı düzenlemek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] ![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
Manisalı Öner 1973/Manisa 0 535 5875786 ''Sürküler dışı balıkları geri iade et '' Zamanını balık aramakla değil Balık yakalamakla geçir. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Fatih aramıza hoşgeldin.Balık tutkusu senide sarmış anlaşılan
![]()
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() Aramıza hoşgeldin kardeşim keyifli ve kalıcı paylaşımalr dilerim.
![]() |
![]() |
#7 | |||
Kaptan
|
![]() Aleykümselam Fatih kardeşim..
Aramıza hoş geldin.. Keyifli ve kalıcı paylaşımlar dilerim.. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Aramıza hoşgeldin Fatih kardeşim.Bu sevda adamı işte böyle yapıyor hepimiz aynıyız balık sevdasına sarmış durumdayız bir hafta ava gidemesek kurtlanıp duruyoruz hafta sonlarını iple çekiyoruz her sohbetimiz her muhabbetimiz balık olmuş artık..avlarınla ilgili paylaşımlarını sabırsızlıkla bekliyoruz görüşmek dileğiyle..
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Üstad
|
![]() Fatih kardeşim aramıza hoş geldin.Kalıcı ve keyifli paylaşımların olsun.Yolun Güzelbahce tarafına düşerse buradan da çıkarız....
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Fatih kardes aramıza hosgeldını cok guzle bır gırıs yaparak aramıza katılmıssın tebrık ederım umarım tanısmakta nasıp olur
keyıflı paylasımlar dılerım
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
selamın aleyküm | Özgür35 | Tanışma | 11 | 26-05-2010 19:43 |
Selamün aleyküm | reis38 | Tanışma | 18 | 07-05-2010 08:57 |
Selamün aleyküm dostlar | İlker ASLAN | Tanışma | 18 | 02-05-2010 17:52 |