|
![]() |
#1 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() ben ali altuntaş, 1980 izmir doğumluyum.karşıyakalıyım. yaklaşık 3 senedir amatör balık avı ile ilgileniyorum. ve ekseriyetle karşıyaka sahilde avlanıyorum tüm amatör balıkçı arkadaşlara sevgi ve saygılarımı sunuyorum...
|
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Ali Kardeşim, aramıza hoş geldin.
İmza ayarlarınıda yaparsan sevinirim.
İbrahim ZARALIOĞLU 1974 A RH + Bornova / İZMİR [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Üstad
|
![]() Ali kardeşim aramıza hoş geldin. Kalıcı ve keyifli paylaşımların olsun..
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() aramıza hoşgeldin keyifli paylaşımlar dilerim
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
Ali kardeşim aramıza hoş geldin.. Keyifli ve kalıcı paylaşımlar dilerim .. Tanışma mesajında yazdığın ibare üzerine uyarmak istedim.. "ekseriyetle karşıyaka sahilde avlanıyorum" "2/2 amatör ve sportif avcılığı düzenleyen tebliğe göre Bostanlı ve üçkuyular arasında oluşan hattın iç körfez kısmında avcılık yasaktır" ibaresi yer alır.. Buradaki amatör arkadaşlarda bunlara mümkün olduğunca dikkat eder.. Bilgilendireyim dedim.. ![]() |
||||
![]() |
![]() |