|
![]() |
#1 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Herkese merhaba;
Ben Balıkesir'den Mehmet, 50 sine merdiven dayamış emekli devlet memuru biri olarak bir şeyler öğrenmek amacı ile aranıza katılıyorum. herkese sevgiler saygılar. |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
gRi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Mehme abi.
Aramıza ve ailemize hoşgeldin. Keyifli forumlar dilerim. (Forum gereği imza ayarlarınızı da tamamlarsanız seviniriz.) Rastgelsin ...
Mehmet BODUROĞLU 1974 / Merkez / MANISA 0532 4133895 A RH(+) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Aramıza hoşgeldiniz.Keyifli forumlar dilerim.Sazanın bol olduğu terde olduğunuz için şanslısınız.
![]() |
![]() |
#4 | |||
VİP ![]()
|
![]() Aramıza hoş geldiniz .
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() Hoş geldiniz , keyifli ve kalıcı paylaşımlar diliyorum.
Saygılarımla
Fatih AKDAĞ ( A RH + ) 1982 Torbalı / İZMİR İmza ayarlarınızı düzenlemek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] ![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||
Miço ![]()
|
![]() aramıza hoş geldiniz keyifli paylaşım diliyorum
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
Umarım aradığınız her şeyi burada bulabilirsiniz.. Şimdiden keyifli ve kalıcı paylaşımlar dilerim.. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() aramıza hoşgeldiniz keyifli paylaşımlar dilerim.
![]() |