|
![]() |
#1 | ||||
Üstad
|
![]() İnsanlar, mutlu ve acı günlerini dostlarıyla, ve aileleriyle paylaşmak ister...
İşte bende bu mutlu günümü, gurur günümü siz dostlarımla paylaşmak istedim.. Daha önceki bağzı mesajlarımda da belirttiğim üzre, 30 ağostos pazartesi sabahı, oğlumun kara harp okulu mezuniyet törenine katılmak için Ankara'ya gitmiştim. Tören, 16:00 da başlayıp, bando eşliğinde harbiyelilerin harbiye marşıyla tören alanına geldikleri anda, benim göz yaşlarım akmaya başlamıştı. Ama bu göz yaşlarım üzüntü değil mutluluk, gurur göz yaşlarıydı... Hele o paşalarımızın mezunlara diploma vermeleri için isimleri anons edildiğinde dakikalarca ayakta alkışlanmaları, inanın göz yaşlarım sel oldu... Bu mutlu göz yaşlarını tüm anne babalara nasip olmasını dilerim... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() süleyman abi,
ilk önce böyle bir vatan evladını yetiştirdiğin için seni tebrik ederim.onlar kelle koltukta herşeyleri ile mesleklerini yaptıkları için biz rahat uyuyabiliyor,çalışabiliyor,tatil yapabiliyor,balığa çıkabiliyoruz.Türk Milletinin bağrından herzaman komutanlar,kahramanlar çıkmış tarihe yön vermişlerdir. kılavuzunu YÜCE ÖNDER ATATÜRK kabul eden kardeşimide tebrik eder,omzunda taşımaya başladığı o şerefli yıldızın yanına daha nice yıldızlar,çelenkler dilerim.
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Üstad
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Kaptan senin gururun bizimde gururumuz ,Allah inşallah benim oğlan içinde bu güzellikleri nasip eder.
![]() |
![]() |
#5 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Sevgili Üstadım, ne mutlu sana...Ne mutlu sana ki böyle bir evlat yetiştirmissin vatana....
İnşallah bizlerede evlatlarımızın böyle güzel yerlere geldiğini görmek nasip olsun.. Gurur duydum üstadım.....
ishak BALLICA 1963-izmir [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] ![]() Bu mesaj en son " 06-09-2010 " tarihinde saat 19:46 itibariyle ishak BALLICA tarafından düzenlenmiştir.... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||
Miço ![]()
|
![]() Süleyman böyle bir gururu yaşattığı için oğlunu kutlarım tebrikler
![]() |
![]() |
#7 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Süleyman abi çok takdire şayan bir mutluluk tablosu ...Allah sağlık sıhhat versin...Gurur verici bu güzel görüntüleri paylaştığın için teşekkür ederim....Vatan için çabalayan; nice evlatlardan bir tanesini yetiştirip bu vatana kazandırmışsın..... Daha güzel günler nasip olsun abi...
![]() |
![]() |
#8 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Ne kadar gurur duysan azdır Süleyman abim allah herkese böyle mutlulukları nasip etsin inşallah. Kardeşime görevinde başarılar dilerim can-ı gönülden.
![]() |
![]() |
#9 | |||
VİP ![]()
|
![]() Hayırlı uğurlu olsun.Vatanımıza ve milletimize böyle Aslan gibi asker delikanlılar lazım.Allah muaffak eylesin yolu açık olsun.Sizide anne ve baba olarak ayrıca kutluyorum.
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() süleyman abicim ailenize,kardeşimize ve vatanımıza hayırlı uğurlu olsun.benimde yeğenim var kara harp okulunda okuyan kolay değil az çok biliyorum.kardeşimize görevinde başarılar dilerim.
![]() |