|
![]() |
#1 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Arkadaşlar herkese slm lar ben ksk bostanlıdan deniz tutkunu dalmasını oltayla balık yakalamasını ıldırda zaman geçirmeye bayılan biriyim umarım burda güzel arkadaslıklar edinirim herkese şimdiden rast gelsin.
|
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
Keyifli ve kalıcı paylaşımlar dilerim.. Umarım ıldır kıyılarında bir ara görüşürüz.. Bey diye hitap ettim aslında samimi olmak isteriz ancak kaç yaşında olduğunuzu bilemediğimiz için böyle hitap etmek zorunda kaldık.. Bunu ortadan kaldıra bilmek adına .... Kontrol paneline girerek imza ayarlarınızı yani ad soyad memleket doğum yılı ve kangrubunuzu yazıp imza oluşturursanız hitapda sorun yaşamamış oluruz.. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() Hoş geldiniz der keyifli ve daimi paylaşımlar dilerim.
Saygılarımla
Fatih AKDAĞ ( A RH + ) 1982 Torbalı / İZMİR İmza ayarlarınızı düzenlemek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] ![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() slm serkan kardes bende bostanlıda oturuyorum umarım tanısmak nasıp olur
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() aramıza hoş geldiniz keyifli paylaşımlar dilerim.
![]() |
![]() |
#6 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() aramıza hoş geldin keyifli paylaşımlar dilerim
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Kaptan ![]()
|