|
![]() |
#1 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() adım emin 1972 yılı ankara doğumluyum , ist oturuyorum bu balık merakım benim sizden iyi olmasın ahmet diye bir arkadaşımın sayesinde 10 sene önce başladı ilk deniz sonra göl balıkçığı ile amatör uğraşıyorum ve yayın ve turna aşığıyım.
herkese rasgele diyorum ![]() saygılarımla.. |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
gRi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Aramıza ve ailemize hoşgeldiniz.
Keyifli forumlar, rastgelsin ... Yayın ve turnaların resimlerini bekliyoruz ![]()
Mehmet BODUROĞLU 1974 / Merkez / MANISA 0532 4133895 A RH(+) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||
Kaptan
|
![]() Aramıza hoş geldiniz..
keyifli ve kalıcı paylaşımlar dilerim.. |
|||
![]() |
![]() |