|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Bunlar da bugünün derya kuzuları. Akşam saat 5'ten 6'ya kadar lüfer takımı ile kıyıdan hamsi fleto ile yakaladım.
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Resmi koyamamıştım şimdi oldu. Bu mesaj en son " 05-11-2010 " tarihinde saat 07:58 itibariyle Necati ARAT tarafından düzenlenmiştir.... |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Üstad
|
![]() İthake paylaşım için teşekkürler.Fakat avınızın biraz daha detayına girseydiniz,nerden semt bölge gibi, birde imza ayarlarınızı yaparsanız size hitapta kusur etmemiş oluruz..
AFİYET OLSUN.
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() Mustafa bey tebrikler, 1yılı aşkın süredir elimde yemli lüfer takımı var ama henüz kullanmak nasip olmadı sizin avlarınız bana ilham olur inşallah
![]()
![]() |
![]() |
#4 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Ben de yeni kullanmaya başladım ve gayette verimli oldu. Daha önceden gece el oltası ile avlanırdık ve bu kadar bol balık avlayamazdık. İnşallah sizin de kısmetiniz açık olur.
![]() |
![]() |
#5 | |||
Kaptan
|
![]() Tebrikler Ellerinize sağlık..
Paylaşım için teşekkürler.. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
3 Kasım 2010 çinekop avı | ithake | FOTOĞRAFLARIMIZ | 7 | 21-03-2011 20:57 |
Boğazda Lüfer ve Çinekop avı | byMyMoon | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 11 | 29-01-2010 11:21 |
Çinekop balıkları resmi | MAVİ FENER | FOTOĞRAFLARIMIZ | 1 | 16-07-2009 12:17 |
sarıkanat çinekop lüfer | ismail2776 | DENİZ AVI KARADAN | 15 | 10-01-2009 10:29 |