|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||||||||
Kaptan ![]()
|
![]() [IMG]
![]() selam cuma günden cıktık yola ben hasan yagız serkan akşan 11 de cıktık yola saat12 gibi avlak yerimize geldik cadırımızı kurduk birde cay koyduk havada cok güzeldi hic ruzgar yoktu cay icerkenhasan dedi sabah ilk balıgı yakalayan yolda cayı ısmarlar ona göre dedi bizde tamam dedik ben tatlı sucuyum ve sabah gün agırmadan oltaları attık ve ilk paşayı ben cektim tabiki caylar bana kaldı ![]() ![]() ![]()
hazırlıklar başlamış ![]() ![]() ![]() ![]()
orhan yıldız 1964 izmir kan gurubu 0 rh 05327851136 Bu mesaj en son " 08-11-2010 " tarihinde saat 16:52 itibariyle Necati ARAT tarafından düzenlenmiştir.... |
|||||||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Kaptan
|
![]() Orhan biladerim teşekürler.
![]() tatlı suyu bıraktım demen üzücü paşa tutman sevindirici ![]() ![]() ![]() ![]() buradan sıra öner de desem ![]() orhan gerçekten PAŞA TEAM olarak bizlerle balığa gelmen çok güzel oldu seninle dahada fazla kaynaştık.harika bir arkadaşlık dostluk kurulacak kişisin.seninle arkadaş olmakta beni mutlu etti ![]() ![]() ![]() ![]() PAŞA TEAM a hoşgeldin. ![]() bendeki oln resimleri ilave ettim konuna ![]() birdahaki avda buluşmak üzere ![]() Bu mesaj en son " 07-11-2010 " tarihinde saat 20:23 itibariyle Hasan BALIKÇI tarafından düzenlenmiştir.... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Üstad
|
![]() Orhan kardeşim tebrikler, değilmi Hasan balıkcının çadırına sende girdin sendende hayır gelmez.
![]() ![]() Sende paşa team kadrosuna katıldın. Ama o kadroya girmek için binlerce insan sırada bekliyor, sen demek ki en şanslılardansın... ![]() ![]() Orhan kardeşim çok güzel zaman geçirdiğiniz her kare fotodan belli. Daha nice güzel ortamlarda bulunmanız dileğimle... AFİYET OLSUN..
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bak o çadıra birgün senide sokçam ![]() ![]() ![]() ![]() hele hele tekneden balık tutmaya hiç benzemez. ![]() ![]() |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Üstad
|
![]() Senden de hayır gelmez derken,Orhan kardeşimizi artık tekneye davet edemeyiz Hasan balıkcının çadırına giren çayını içen kıyıdsn ayrılmaz demek istemiştim.Dediğim gibi PAŞA TEAM gurubuna katılmak isteyen binlerce dostumuz sırada bekliyor. Orhan kardeşimiz bu dostlarımızdan en şanslılarından..Aslında senin çadırında bir bardak çay içmeyi senden çok bende istiyorum. İnşallah bir gün gerçekleşir..
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||||
Üstad
|
![]() Alıntı:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#10 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() orhan abi öncelikle hayırlı olsun diyorum ve tebrık ederim..
ilk balığı yakalayan çayı ısmarlar demiş ya hasan abim bir paşa yakalasam ocak kurarım denizin kenarına ![]()
![]() VeLi GÜRAL 1983 oRh+ ANTALYA since 1903 Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Türk Milletinin istidadı ve kesin kararı medeniyet yolunda, durmadan, yılmadan ilerlemektir_____ M.K. ATATÜRK.... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Paşa Team Karareis'te (VİDEO) | Doğan ÖZCAN | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 28 | 12-03-2010 21:40 |
Bir Başkadır Paşa Team | Necati ARAT | DENİZ AVI KARADAN | 22 | 19-02-2010 10:03 |
Paşa Team Nostalji 1 | ofturkol | DENİZ AVI KARADAN | 13 | 05-11-2009 22:23 |