|
![]() |
#1 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Koca bir sayfa rapor yazmıştım fakat tarayıcımda yaşadığım sorun nedeniyle hepsi gitti
Bu sebeple kısa ve öz bir rapor yazıyorum affınıza sığınarak. Arkadaşım Erhan, Güven ve eniştesi Bekir abi ile Karabulut'a misafir olduk. Güzel bir gün geçirdik benim balıkları dönüş yolunda ayıkladığım için fotoğraflara dahil değil. Bir kaç yıldır yapmadığım uskumru avını tekrar yapmanın keyfini yaşadığım bir gün oldu. Teşekkürlerimi sunuyorum kaptanıma gösterdiği misafirperverlikten dolayı yine dört dörtlük bir gün geçirdik birlikte. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Taygun KOCABIYIK 13/07/1988 İZMİR Her türlü sorun, soru ve iletişim için -www.facebook.com/taygun.kocabiyik Bu mesaj en son " 12-11-2010 " tarihinde saat 19:12 itibariyle Taygun KOCABIYIK tarafından düzenlenmiştir.... |
|||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Üstad
|
![]() Taygun'um,senin yaptığın çay servislerinle hatta tekneden tekneye yapılan servislerinle ve tüm arkadaşlarımızın gırgır şamatası inanın çok güzel bir gün geçirdik.Öğleden sonra havanın oturmasıyla alınan balıklarda neşemize neşe kattı.En kötü günümüzün böyle geçmesi dileklerimle...
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() kardeşim balıkların maşallahı var..
süleyman abinin mercanda tosun gibi maşallah ![]() afiyet olsun
![]() VeLi GÜRAL 1983 oRh+ ANTALYA since 1903 Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Türk Milletinin istidadı ve kesin kararı medeniyet yolunda, durmadan, yılmadan ilerlemektir_____ M.K. ATATÜRK.... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() Birde kaybolan raporda o kısımı yazmıştım akşam üzeri oldu hala kaptandan beklenen atak yoktu. Ne oldu be Süleyman abi ne kalamar tuttun bugün, ne doğru düzgün balık dedim. Oda bilge bir havada "daha gün bitmedi" dedi ve 15-20 dakika sonra bu mercanı çekip ben sana daha gün bitmedi demedimmi dedi. Eh ne diyeyim üstadım haklısın dedim bende.
![]() |
![]() |
#5 | |||
VİP ![]()
|
![]() Daha nice böyle güzel avlara Taygun kardeşim.
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Maşallah çok güzel bir gün olmuş.
Taygun seni ve arkadaşlarını özelliklede üstad büyük kaptan Süleyman abi'yi kutluyorum. Her zaman olduğu gibi misafirperverliğini konuşturmuş.
İbrahim ZARALIOĞLU 1974 A RH + Bornova / İZMİR [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Banned
|
![]() Balık bahanne dostluklar şahanne.. Güzel kareler Taygun um.Devamını dilerim Bereketli olsun.
|
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() tüm ekibi kutlarım.herdaim rastgele.saygılar sevgiler.
ibrahim sepetçi 1972 BORNOVA-İZMİR Deniz.. Gözlerin gibi mavi. Gözlerin gibi yeşil. Üzüntülerin kadar siyah. A rh+ ![]() Bastığın Toprakla Vuracağın Av Arasındaki İnce Çizgiyi, Yüreğindeki Heyecan Doldurabiliyorsa İşte O Zaman Avcısın... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() taygun tüm ekibi kutlarım dahada güzel günler nasip olsun
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() güzel bir av olmuş ekibi kutluyorum. kaptanın çektiği mercan çok güzel görünüyor. ağlamadığından eminim.
![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Bir Karabulut klasiği daha... | kordonboyu | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 18 | 23-11-2011 15:09 |
Harikasın Kaptan Karabulut | Kamil ESEN | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 25 | 26-02-2011 23:39 |
Kaptan Karabulut Manisadaydı | Kamil ESEN | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 12 | 11-01-2011 08:22 |
Karabulut denizle buluştu.. | kaptankarabulut | Süleyman Karabulut | 42 | 23-07-2010 07:27 |
Aman Yarabbim! Uskumru,Uskumru, Lipari bunlar.:):):) | orhan Kucukbicmen | Çapari | 33 | 27-04-2010 09:39 |