|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() ![]() ![]() Bir amatörün ilk avı ![]() ![]() Makinanın tarihini ayarlamayı unutmuşum olması gereken tarih 05.12.2010 ![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Üstad
|
![]() Deniz kardeşim tebrikler.Güzel bir av çıkarmışsın.Ama bir de nerde avlandığını yem olarak ne kullandığını belirtseydin çok daha güzel bir paylaşım olurdu. Yine de teşekkürler..
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||
Kaptan
|
![]() Deniz güzel balıklar..
Bence denizlerin en lezzetli balığı .. Kıymetini bilene.. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() Teşekkür ederim Necati bey. TAdı gerçekten güzeldi...
![]() |
![]() |
#5 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() Tebrikler Deniz
Daha iyileri rastgelsin
![]() |
![]() |
#6 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Güzel av olmuş.İsparoz lezzetini en sevdiğim balıklardandır.Afiyet olsun..
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Çımacı ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() Herkese ayrı ayrı teşekkür ederim. Süleyman abi yeniyiz, acemiyiz adımız üstümüzde
![]() ![]() Aklıma gelmişken yarın arkadaşlarla Aliağa tarafına gitmeyi düşünüyoruz oralarda tavsiye edeceğiniz av yerleri var mı? Varsa paylaşırsanız bu kardeşiniz kararlı 3 ayda usta olur. Heralde sanırsam umarım ![]()
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Üstad
|
![]() Deniz kardeşim bizler hepimiz amatörüz.Nasipde varsa olmıyacak yerden olmıyacak zamanda olmıyacak trofe balıklar çekersin.Yeterki o balık nasip olsun..
Deniz kardeşim ben Aliağa taraflarını pek bilmem ama yolun güzelbahce taraflarına düşerse yardımcı olmaya çalışırım.Şansınız her daim açık olsun..
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() Süleyman abi sen yardım et, ben yarın sabah geleyim... Ben bu gazla 1 seneye kalmaz sana çırak olurum
![]()
Deniz Şahin Erzurum1978 Şeref, edep iledir soy ile değil... Bu mesaj en son " 07-12-2010 " tarihinde saat 20:13 itibariyle deniz25 tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |