|
Tanışma Üyelerimizle tanışıp kaynaşabileceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Arkadaşlar bana ben çanak koyunda balık avlıyorum bana bi tavsiye verirmisiniz ne kullanayım nerde avlanmam için
|
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
Gelelim çanak koyuna... ![]() Orada 2 tane çanak var biz onları büyük çanak ve küçük çanak diye ayırıyoruz ben orada çok sık av yapmasamda o bölgeye gittiğimde genelde büyük çanak'ta avlanmışımdır(yani denize doğru bakarsan sağ taraftaki koy) yer olarak 2 çanağın sırtından gidip sağ tarafa doğru ilerleyip (100 metre kadar)aşarıya doğru inen bir patika var oradan olta atıp güzel karagözler ve sargoz tutmuşumdur.(sabah erken saatlerde güzel av veriyor) yem olarak genelde gündüzleri madya geceleri ise borukurdu kulmanmışımdır. ![]()
Manisalı Öner 1973/Manisa 0 535 5875786 ''Sürküler dışı balıkları geri iade et '' Zamanını balık aramakla değil Balık yakalamakla geçir. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
İzmir Yeni Foça Gencerli Çakmaklı Mevkisi KERTERİZİ YARDIM LÜTFEN! | SpearFish | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 7 | 04-06-2011 22:32 |
Lütfen yardım!!!!! | Kamil ESEN | Deniz Balıkları | 13 | 30-07-2010 22:51 |
Lütfen yardım... | kungfucu07 | DENİZ AVI KARADAN | 0 | 08-09-2008 16:58 |
Merhabalar Yardım Lütfen | iesencan | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 9 | 12-07-2007 17:42 |
acil yardım lütfen | mufi | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 0 | 30-03-2006 15:55 |