|
![]() |
#1 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Yeni öğrendiğim ve geceleri daha iyi sonuç veren bir sistemin resmini çizdim ekte resim mevcut. merak ettiğiniz ayrıntıları sorabilirsiniz.
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Ellerine sağlık Taygun...Bu sene hiç planımda İzmir yoktu ama oraya gelmek farz oldu..Öğrendiklerimi uygulamalıyım
![]() ![]() ![]() Bu mesaj en son " 07-02-2006 " tarihinde saat 04:37 itibariyle rüzgar2 tarafından düzenlenmiştir.... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||
Guest
|
![]() Hadi bakalım görücez geliyonuz mu... Biz ordayız bekleriz kardeşim...Yatılı tabi ki...
![]() |
||
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Kurucu Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Sevgili Taygun izninle,bu harika çiziminden sonra bir yanlış anlaşılma olmasın diye şu açıklamayı da yapayım,zargana topundan sonra gelen ara bedenin birinci metresine ilk sahte yemi,ikinci metresine de yani misinanın sonuna da diğer sahte yemi takın.Bu sahte yemleri de ara bedene ufak bir fırdöndü ile bağlarsanız kolçakların gam yapmasını engellemiş olursunuz,sevgilerimle
Erol ERDOĞAN 1966 Hepimiz birer gölgeyiz aslında… Nerede yaşarız, neye benzeriz bir fikrimiz yok, neyiz ne değiliz bir bilgimiz yok. Birbirimiz hakkında bildiğimiz tek şey Nick lerimiz… Sanal alemin sisleri arasında beliriyor sonra kayboluyoruz. Gerçek olan tek şey; paylaşımlarımız, burada bizi var eden de bir tek bu…(alıntıdır) |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Çizimi yarın düzenlerim erol abi düzeltme için teşekkürler.
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Bekleriz tabi abi başımızın üstünde yeriniz var..
![]() |
![]() |
#7 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() her zaman bekleriz başımızın üstünde yeriniz var selamlar saygılar.
ibrahim sepetçi 1972 BORNOVA-İZMİR Deniz.. Gözlerin gibi mavi. Gözlerin gibi yeşil. Üzüntülerin kadar siyah. A rh+ ![]() Bastığın Toprakla Vuracağın Av Arasındaki İnce Çizgiyi, Yüreğindeki Heyecan Doldurabiliyorsa İşte O Zaman Avcısın... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() Emre, bende ilk olarak lehimlemeyi düşünmüştüm fakat sağlam olmayacağını ve Kalamarın asılınca lehimlenmiş iğneleri telden sıyıracağını düşündüğüm için vazgeçtim. Ama denemekte fayda var.
Not : Biraz geç cevap verdim kusura bakmayın. Çünkü geçen hafta (10-Şubat-2007) yeni bir bebeğimiz dünyaya geldi. ![]()
![]() |
![]() |
#9 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Emre, bende ilk olarak lehimlemeyi düşünmüştüm fakat sağlam olmayacağını ve Kalamarın asılınca lehimlenmiş iğneleri telden sıyıracağını düşündüğüm için vazgeçtim. Ama denemekte fayda var.
Not : Biraz geç cevap verdim kusura bakmayın. Çünkü geçen hafta (10-Şubat-2007) yeni bir bebeğimiz dünyaya geldi kemal bodrum -1975 bebeginizin yaşı uzun olsun. allah analı babalı büyütsün ve sıhhat dolu uzuuun bir ömür versin. ![]()
ismail çakır l952-çanakkale Bu mesaj en son " 18-02-2007 " tarihinde saat 14:30 itibariyle ismail çakır tarafından düzenlenmiştir.... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
Allah ömürlü etsin, tebrik ederim ![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Kalamar avı.. | Kamil ESEN | Kalamar-Sübye | 21 | 20-09-2011 13:59 |
kıyıdan kalamar ve sübye avı | yilmaz | DENİZ AVI KARADAN | 5 | 09-11-2010 12:50 |
Kalamar | Taygun KOCABIYIK | Videolar | 5 | 13-12-2007 00:03 |
kıyıdan kalamar avı başladı | cemeryem | DENİZ AVI KARADAN | 5 | 01-12-2007 10:23 |
Dev Kalamar | levrek | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 14 | 04-03-2007 22:15 |