|
Tanışma Üyelerimizle tanışıp kaynaşabileceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() [b]sevgili dostlar bugün benim doğum günüm ve ssk kanununa göre 48 yaşından gün alarak maaşlı emekliliğe hak kazandım. havada çok güzelleşince sitemizin abilerinden süleyman karabulutu ziyarete gittim. genç arkadaşlarımdan taygun ve anılda oradalardı. kendileri ile bu ilk karşılaşmamız fakat sitemizin özelliği nedeni ile 40 yıllık dostlar gibi hemen kaynaştık. nefis kızartılmış balık ve çaylar eşliğinde bir süre sohbet ettikten sonra süleyman abim ile 45 metre derinliğe açılıp beraber avlandık. nasibimize gelen balıkları yavru kediye{kızım}götürmem için bana verdi bende bu ziyareti ve fotoları süleyman abimede teşekkürlerimi sunarak siz üyelerimize raporluyorum sevgilerimle.<script src='http://img687.imageshack.us/shareable/?i=resim5113.jpg&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript>[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]</noscript><script src='http://img269.imageshack.us/shareable/?i=resim5111.jpg&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript>[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]</noscript><script src='http://img850.imageshack.us/shareable/?i=resim5104.jpg&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript>[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]</noscript><script src='http://img163.imageshack.us/shareable/?i=resim5115.jpg&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript>[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]</noscript>
12/04/1964 - 0 Rh (+) İZMİR/KÜÇÜKYALI CEP : 05336408018 Bu mesaj en son " 12-04-2011 " tarihinde saat 19:50 itibariyle mazhar üzümcü tarafından düzenlenmiştir.... |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Mazhar abi öncelikle doğum gününüzü kutlar ve yeni yaşınızın size hayırlı gelmesini dilerim.
![]() Abicim ne güzel erken yaşta emekli oluyorsun,ALLAH bizede göstersin (amin) ![]() Eeeee bundan sonra ne yapmayı planlıyorsun abi ...
Manisalı Öner 1973/Manisa 0 535 5875786 ''Sürküler dışı balıkları geri iade et '' Zamanını balık aramakla değil Balık yakalamakla geçir. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() sevgili öner kardeşim hemşerim çok mutlu eden telefonun ve mesajın için sağolasın.bende senin dileklerine canı gönülden katılıyor ailenle beraber sağlık mutluluk diliyorum ALLAHTAN. bu yaştan sonra bizi kimse çalıştımaz biyerde diye düşünüyorum ama nasip bakalım sevgilerimle.
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Allah nice uzun ve sağlıklı yıllar nasip etsin.Güzel bir günde güzel anlar yaşamışsınız.Daha nicelerini yaşamanız dileğiyle...
![]() |
![]() |
#5 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() kamil öğretmenim hemşerim hem telefon ederek hem mesaj atarak çok mutlu ettiniz.aynı dilekleri hem ailenle hem arkadaşlarınla nice yıllar bende sana diliyorum sevgilerimle.
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Mazhar kardeşim,doğum günün kutlu olsun ve sağlık - mutluluk hep yanında olsun.Emekliliğe hak kazanmışın,dilekçe verdinmi?eğer verdinse 2 ay gibi sonuçlanıyor,hayırlı olsun,sende benim gibi Çandarlıdan çıkmazsın artık.
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() evet önderciğim dilekçeyi verdim takipteyim. ayrıca çok sağolasın nazik mesajın için. görüşüp konuşmak umuduyla sevgilerimle.
12/04/1964 - 0 Rh (+) İZMİR/KÜÇÜKYALI CEP : 05336408018 Bu mesaj en son " 12-04-2011 " tarihinde saat 21:52 itibariyle mazhar üzümcü tarafından düzenlenmiştir.... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() mazhar abi çeteylede karşılaşmışsın
![]() emekliliğinde maaşı hak kazanmanada sevindim darısı bizim başımıza ![]() darısı bizim başımıza ![]() süleyman abimle beraberde bu keyifili günü tamamına erdirmişsiniz ![]() paylaşım için teşekkür ederim
![]() VeLi GÜRAL 1983 oRh+ ANTALYA since 1903 Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Türk Milletinin istidadı ve kesin kararı medeniyet yolunda, durmadan, yılmadan ilerlemektir_____ M.K. ATATÜRK.... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() sen de bizim tarafa geçmişsin artık ağlasın balıklar kutlarım
![]() |
![]() |
#10 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() evet halil abim kervana katıldık. artık balıklarmı ağlar yoksa bizmi ağlarız bilemiyorum. mesaj için çok sağol sevgilerimle
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
doğum günü | Güven ÖZYELDAN | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 12 | 15-04-2007 21:14 |