|
Tanışma Üyelerimizle tanışıp kaynaşabileceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Arkadaşlar merhabalar ben aranıza Sakaryadan katılıyorum bu platforma sizin içinizden birkaç dostu tanıdıktan sonra katılmaya karar verdim ( kendileriyle izmirde çok güzel iki gün geçirmiştik )sağolsunlar varolsunlar.
Adım: Çağlayan Kart Mesleğim : Pvc dek. mzm imalat ve satış. Dt:1971 Sakaryada yaşıyorum ve aslende sakaryalıyım hobilerim Kara avcılığı ve Balıkçılık'tır. Bulunduğum şehirde faaliyet gösteren ve kısa adı SAMADER olan Sakarya Rastgele Amatör Olta Balıkçıları Ve Doğal Hayatı Koruma Derneği'nde yönetim kurulu üyesi olarak görev yapmaktayım. Siz değerli Arkadaşlar ve dostlar tarafından kabul görmekten şeref duyarım . Saygılarımla Çağlayan KART. |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() Hoşgeldin Cağlayan,keyifli paylaşılar dilerim.Rastgele.
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Miço ![]()
|
![]() hoş geldin c.k keyifli paylaşımlar dilerim
![]()
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() aramıza hoşgeldiniz keyifli paylaşımlar dilerim.
![]() |
![]() |
#5 | |||
Miço ![]()
|
![]() Merhaba Çağlıyan Bir SAMADER üyesinin daha aramızda olması bizleri inan sevindirdi keyifli ve kalıcı paylaşım diliyorum
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() Çağlayan abicim hoşgeldin
![]()
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() cağlayan abii aileye hos geldın keyıflı paylasımlar dılerım
![]()
![]() |
![]() |
#8 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() çağlayan kardeşim sitemize hoşgeldin sevgilerimle.
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Aramıza hoş geldiniz paylaşımlarınızı bekliyoruz.
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |||||
gRi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Çağlayan bey, aramıza ve ailemize hoşgeldiniz.
Sizleri burada görmek bizleride onurlandırıyor, emin olabilirsiniz. Görüşebilmek ve tanışabilmek ümidiyle. Rastgelsin ...
Mehmet BODUROĞLU 1974 / Merkez / MANISA 0532 4133895 A RH(+) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Selam Dostlar | Fedai | Tanışma | 32 | 09-05-2010 09:15 |
selam dostlar | gocmen hasan | Tanışma | 11 | 07-10-2009 16:18 |
Selam Dostlar | Alparsbeğ | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 6 | 20-06-2007 14:29 |
selam dostlar | mustfer | Tanışma | 9 | 28-09-2005 15:20 |