|
Akvaryum Akvaryum balıkları, bakım, üretim, sorular... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() arkadalar 90. 45 50 akvaryum 7 yetişkin furontoza 500 lük has motor ısıtıcı havataşı hepsini 150 tl ye veriyorum . 6 dişi 1 erkek erkek çok güzel kafa yaptı dişilerin ikisi yüp cıkartı. tlf.0535 633 91 29.
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
gRi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() foto ekleyebilirmisin ? Özellikle balıklardan birkaç foto
Mehmet BODUROĞLU 1974 / Merkez / MANISA 0532 4133895 A RH(+) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() fotoğrafları ekleyebilirsen çok iyi olur
![]() |
![]() |
#4 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() fotarafları enkısa sürede ekliyeçem ama şunu söyleyim balıklarım 3 yaşında falan artık akvaryumdan sıkıldıgım için veriyorum balıklarım çok salıklı ve güzel inanın bu rakama 2 tanesini vermezler alan arkadaş görünçe anlıyacak zaten ilk gelen alır.
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Alana satana hayırlısı olsun.Ama fotoğraf eklemek çok daha kolay satılmasını sağlayacaktır..
![]() |
![]() |
#6 | |||
Kaptan
|
![]() Günay bizi merakta koymaya niyetsin kardeşim..
iki fotoğrafta harşey çözümlenecek ama neyse... İnsan görmediği yada göremediği bir şeye nasıl değer biçebilir .. Sen üzerine düşeni yap sonuca alıcılar karar versin olmaz mı?? |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Satılık komple akvaryum frontazalı | TUĞYAN | Satıyorum | 6 | 12-04-2011 18:55 |
satılık bot motor | kral dolmuşcu | Satıyorum | 12 | 22-03-2011 15:35 |
7,5 metre boyunda satılık tekne | dizel45 | Satıyorum | 5 | 16-09-2010 20:22 |
Satılık Masaüstü Bilgisayar | Taygun KOCABIYIK | Satıyorum | 8 | 01-03-2010 12:56 |
satılık akvaryum | mustafa_68b | Akvaryum | 0 | 03-12-2009 21:29 |