|
![]() |
#1 | ||||
Üstad
|
![]() Geçen ağastos ayında kara harp okulundan mezun olan oğlum,sınıf okulunu Balıkesir bakım okulunu birincilikle bitirip,kendi isteğiyle ilk görev yerini Bornova 57. tugay olarak seçti..
Sınıf okulu diploma töreninde inanın çok duygulu anlar yaşadım. Bu duygulu anlarımı siz dostlarımla paylaşmayı uygun buldum. ve tüm dualarım tüm evlatların böyle gurur yaşatmaları ve devletine ve milletine hayırlı bir evlat olmalarıdır.. İKİ OĞLUM ![]() AİLECE KONUŞMA KÜRSÜSÜNÜN ÖNÜNDEYİZ ![]() ![]() KONUŞMA YAPARKEN ![]() DİPLOMASINI ALIRKEN ![]() YAŞ KÜTÜĞÜNE ÇİVİ ÇAKARKEN.. ![]()
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Kaptan
|
![]() evet süleyman abi gurur duyulacak bir tablo
![]() ![]() ![]() buğra yeğenime üstün başarılar temenni ediyorum ve tüm karabulut ailesinin gururunu bende yürekten kutluyorum ![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() Kaptanım vatana millete hayırlı bir evlat yeyştirmenizden dolayı sizi tebrik ediyorum kardeşimizinde allah yolunu açık etsin başarılarının devamını diliyorum saygılar....
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() tebrik ederim sayın abim her anne babaya nasip olmaz bu tablo gerçekten gurur verici vatana millete hayırlı uğurlu olur inşallah
mehmet saglam 14.02.1985 hatay iskenderun |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||||
FCR/SGR ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Hayırlı uğurlu olsun...
![]() ![]() Cem | 0 RH+ | İzmir | 20 Nisan Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı düzenlemek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Hayırlı uğurlu olsun daha üst kademelerde görmek nasip olur umarım
![]()
![]() |
![]() |
#7 | |||
VİP ![]()
|
![]() Kaptanım,inanın sizler kadar bende çok gururlandım.
başarılarının devamını dilerim.saygılar. ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() kaptanım sevinç ve gururunu gönülden destekliyorum hayırlı olsun
![]() |
![]() |
#9 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() süleyman kaptan seni ve oğlunu tebrik ederim Allah herkese böyle hayırlı evlat versin gururunu ve sevincini bizimle paylaştığın için teşekkür ederiz
![]() |
![]() |
#10 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() ALLAHIM acılarını göstermesin,tüm evlatlarımızın gelecekleri parlak olsun.Bizlerde bu ailenin içinde olduğumuz için gurur duyduk.
Kendinize iyi bakın.
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Daha Büyük | Kefal-İzmir | DENİZ AVI KARADAN | 0 | 15-09-2009 08:39 |
bir tane daha | mufi | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 0 | 28-08-2007 13:15 |
Bir Rüzgar Daha | rüzgar2 | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 16 | 29-05-2006 05:51 |