|
Tanışma Üyelerimizle tanışıp kaynaşabileceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() MARAŞLILAR CEVAP YAZABİLİRLERMİ
![]()
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
gRi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Maraşlı olmasak da yazsak olmazmı ki?
Mesela ben Manisa'lıyım ve yazayım. CEVAP Nasıl iyimi ? ![]()
Mehmet BODUROĞLU 1974 / Merkez / MANISA 0532 4133895 A RH(+) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Benimde İzmirli olarak yazmamda bir mahsur yoktur umarım.
Şaka bir yana aramıza hoş geldin... İmza ayarlarını yaparsan hitapta kusur etmeyiz. Selamlar.
![]() |
![]() |
#4 | |||
Kaptan
|
![]() Aramıza hoş geldiniz..
Ben ESKİŞEHİR liyim.. ![]() Ama İZMİR de ikamet ediyorum.. ![]() Söylemesemiydim acaba.. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() Buyrun ben Maraşlıyım :::
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Amatör Balıkcı kardeşim:Bende Çankırı lıyım.Manisa ,İzmir,Eskişehir,Maraş,Çankırı vs.vs. hepsi burada da siz neredesiniz?
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Arkadaşlar kendinizi tanıttığınız iyi olmuş Bende maraşlıyım
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
AMATÖR ARKADAŞIM... Latife bir yere kadar iyi ama sonrasında suyu çıkıyor.. Sizde isterseniz suyunu çıkartmadan Kontrol panelinize girerek imza ayarlarınızı yaptığınız (Amatör Balıkçı) Yazdığınız yere Ad soyad Memleket Doğum Yılı vb.. bilgilerinizi Yazarsanız sizin samimiyetinizi anlayıp burada paylaşım yapmanızı bekleyeceğiz.. Şimdilik keyifli ve kalıcı paylaşımlar dilerim.. |
||||
![]() |
![]() |