|
Tanışma Üyelerimizle tanışıp kaynaşabileceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() 2 senedir dışarıdan üniversite bitirme ile ilgili yoğunluğumdan ötürü deniz ve balığa gerekli önemi gösteremedim (dolayısıyla kendimi ihmal ettim).
çok şükür başarı belgesiyle okulu tamamladım. tekneyle ilginemediğim için satmaya karar vermiş ve nisan ayında tekneyi satmıştım, aradan 4 ay geçti denize ve balığa olan özlemim her geçen gün artarak devam etti. Tekneyi sattığım arkadaş daha büyük bir tekne daha almış ve satmaya karar vermiş bende kendisinle görüştüm geri almak üzere anlaştım. Denizde olmayı, balık tutmayı, limanda tekneyle uğraşmayı o kadar özledim ki anlatamam. önümüzdeki haftadan itibaren balık olmasa bile bol denizli raporları sizlerle paylaşmak nasip olur. İzmir de ikamet eden arkadaşlarla beraber avlanmak nasip olur insallah.
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Üstad
|
![]() Vay Salih reis,bende bizim Salih reis ortalardan kayboldu açıkcası inan merak etmeye başlamıştım.Hayırlı olsun diyelim.Her şeyde bir hayır vardır diyelim.Daha önce haberim olsaydı seni denize hasret bırakmazdım..Neyse artık raporlarını bekliyoruz..
Ayrıca ünüversiteyi bitirmene de sevindim.Sizi kutlarım..
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Üstad
|
![]() Salih usta ne mutlu sana tebrikler
![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Açıkçası azminize hayran kaldım.
BÖYLESİNE GÜZEL BİR TUTKU İÇİN GERİ DÖNÜLMEZMİ Deniz benim içinde bir sevda o yüzden sizi hem çok iyi anlıyorum, hemde kendim yaşamışım gibi hayal ettim. Bende 3 aydır işlerimden dolayı balığa çıkamadım Oyuncağı elinden alınmış çocuk gibiyim. SAĞLICAKLA KALIN... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() bu bir sefer damara girdimi çıkışı yok gibi bir şey hayırlısı olsun
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Hayırlı olsun Salih abi sevindim.
Yakın zamanda görüşürüz denizler üzerinde bakarsın ![]() Bundan sonraki avların daha bereketli olur sanırım tahsil de yükseldi ![]()
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Başarınızı tebrik ederim Salih bey.Artık madem hem vaktiniz hem tekneniz var,başarılı avlarınızın ve raporlarınızın devamını dilerim.
![]() |
![]() |
#8 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Umarım güzel balık avı raporlarını sizlerle paylaşmak nasip olur. Rastgele
![]()
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
Emek vererek uğraştığın Yegane sevdiğine tekrar kavuşuyorsun heee?? Hayırlı uğurlu olsun.. Allah kaza bela vermesin.. (İzmir de ikamet eden arkadaşlarla beraber avlanmak nasip olur insallah.) Yazının üzere Bizide unutma bir ara beraber çıkalım olmaz mı?? |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
önümüzdeki hafta teknenin devir işlemini yapacığım, bayram sonrası balık ufak ufak başlar, balık bahane, denizde dostlarla olmak şahane ![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
denizin sultanı levrek | akayuzel | FOTOĞRAFLARIMIZ | 18 | 25-11-2008 09:46 |
Çıldıran denizin hediyeleri! | erkepli | FOTOĞRAFLARIMIZ | 13 | 26-02-2008 21:25 |
slm denizin efendileri | cekocumcum | Tanışma | 24 | 13-02-2007 23:37 |
Tadı damağımda kalan günler.... | Uzm.Dr.Rastgele | ANILAR | 11 | 13-11-2006 09:57 |
çupra --- >adı güzel-tadı güzel | Taygun KOCABIYIK | FOTOĞRAFLARIMIZ | 7 | 02-05-2006 20:59 |