|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Bayram tatilinin son hafta sonu cumartesi sabahı tekneden yaptığımız av tatlı sohbetle son bulmuştu ama balık yüzümüzü güldürmemişti. ([Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] konu bu)
Aynı kadroda yer alan Halis abimiz bu gün öğleden sonra beni aradı ve Aşiyanda güzel istavrit olduğunu söyledi. Dünkü 1-0 lık yenilginin rövanşını yapmaya davet etti. Bir dakika bile düşünmeden hemen Mustafa kardeşimi aradım yarım saat içinde buluştuk ve saat 16:30 gibi çaparilerimizi su ile buluşturduk. İlk birkaç deneme başarısız olsada sonraki atışlarımızı burundaki akıntının göbeğine doğru yapmaya başlayınca kuzuları 3 lü 5 li çekmeye başladık. Arada bir gelen sardalyalarda cabası oldu. O kadar kurtlanmışız ki oltayı bırakıp resim çekmeye bile fırsat bulamadık. Fotoğraf makinası boynumda gittiği gibi geldi. Sonuç ürünü evde fotoğrafladım. Yaklaşık olarak 1kg sardalya, 2 kg istavrit. Ayrıca oğlum Ömer sahilde tuttuğumuz ilk istavritlerin resmini çekmiş. İstavritlerin sırt desenlerindeki farklılığı uzun süre önce fark etmişimdir. Bu farklılığın eğer var ise hikmetleri hakkında bilgisi olan üstatlarımızdan değerli yorumlarını duyabilmek için bu fotoğrafıda aşağıda paylaşıyorum. ![]() ![]()
İSTANBUL/1973 A Rh+ Bu mesaj en son " 05-09-2011 " tarihinde saat 08:36 itibariyle Taygun KOCABIYIK tarafından düzenlenmiştir.... Neden: Facia avın linki eklendi :) |
|||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Üstad
|
![]() Ahmet eline emeğine sağlık çok güzel av yapmışsın
![]() afitet olsun abicim |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Bence kurtlar gitmiştir
![]() Tebrik ederim Ahmet abi devamını diliyorum.. Sırt desenlerinin nedeni bende tam bilmemekteyim ama sarı kanat istavritlerde o sırt deseninin rengi daha çok belirgindir doğal bir kamuflaj olabileceğini düşünüyorum. Devamı yine seninle olsun abi ![]()
![]() |
![]() |
#4 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Afiyet olsun güzel av olmuş rasgelsin
![]() |
![]() |
#5 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Ahmet abi rövanşı almışsın
![]() Sırt desenleri aynı türlerde farklı farklı olabiliyor (izmaritlerde de aynı şey gözüme çarptı) farklı beslenmeden olabilir diye düşünüyorum.
![]() |
![]() |
#6 | |||||
|
![]() Acaba bu desenler dişi erkek ayrımınıda yansıtıyor olabilirmi.
Hani genellikle hayvanların dişileri erkeklerine göre daha süslü, renkli ve göz alıcı olurlar ya.
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Üstad
|
![]() Vay vay Ahmet kardeşim uzun bir aradan sonra bir geldin pir geldin.
![]() ![]() Anıl'ın da dediği gibi o çaparinin zevki bambaşka oluyor hele hele uskumru da ... Sardalyelerde hiç de fena sayılmazlar hani.. Kardeşim paylaşım için teşekkürler.Umarım önümüzdeki günlerde senden bol bol paylaşımlar göreceğiz gibi geliyor..
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Üstad
|
![]() Ahmet o balğın cinsini yedikten sonra midem karar verir kardeşim
sen yolla bana analiz edeyim ![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||||||
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |