|
TATLI SU AVI Tatlı sularda olta ile yapılan avlar hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() şimdilik tuttuğum en büyük balık
![]() ![]() Tip Bahane yayın (yaşıma göre) şahane .. ![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Reşat bereketli olsun ama daha büyükleri olsun.belki bilmiyorsun o yakaladığın yayının 90 cm den küçüğünü yakalamak bizim kanunlarımızın yazılı olduğu SİRKÜLER diye bir kitaba göre yasak.mümkün olduğunca 90 cm limitini unutmayalım.
Avların bereketli ,yediklerin afiyet olsun.Rastgele.
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Üstad
|
![]() Reşat'cım sen bu merak ve azimle daha irilerini tutmaya adaysın.Şansın açık olsun her daim..
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Yukarıda yazmayı unutmuşum.Yanında bir büyüğün olmadan sakın ava gitme.hele hele yayın avına mutlaka yanında büyüklerin bulunsun.
Rastgele.
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Üstad
|
![]() Reşatım boyundan büyük işlre imza atıyorsun tebrik ederim avlarının devamını dilerim
![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Reşat seni tebrik ediyorum ,herhalde ava yalnız gitmiyorsundur diye tahmin ediyorum.
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Fotoğraf çeken birisi olduğuna göre yalnız gitmiyorsun
![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Rekor Mırmırlar 14/15/Ağustos/2010 | baracuda_35x | DENİZ AVI KARADAN | 26 | 12-11-2011 22:50 |
Eski de olsa rekor lar | mufi | Olta Avcılığı Dökümanları | 11 | 18-09-2011 13:29 |
Benim düşüncem | mufi | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 6 | 19-02-2007 11:19 |
Benim bir önerim var | BALCI KAPTAN | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 2 | 13-10-2006 19:37 |
Zıpkınla Tutulan Rekor Balıklar | hijacker54 | ZIPKINLA SUALTI AVI | 16 | 30-09-2006 08:28 |