|
Öneriler, Eleştriler, İstekler Forum hakkındaki öneri, istek ve eleştrilerinz... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() Öncelikle bu sitede emeği geçen herkese vede forumlarda bizimle bilgileri paylaşan abilerime,kardeşlerime teşekkülerimi sunuyorum forumunuzu henüz 1 hafta önce keşfettim ve okumaya doyamıyorum gerçekten bulunmaz bir kaynak benim için ben (karadan) deniz avcılığında en uç amatörüm ama sayeyinizde ben de bu hobimi daha bi keyiflili yaşayacağım Tekrar tekrar teşekküler...
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Beğendiğiniz ve aramıza katıldığınız için bende size teşekkür ederim.
Elimizden geldiğince sitemizi daha iyi yerlere getirmeye çalışıyoruz böyle bir yorum gelmesi beni çok mutlu etti. Rica ederim demek istiyorum bende.
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Biz size teşekkür ederiz.Aramıza katıldığınız için.
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() bende arkadaşıma teşekkür ediyorum benim düşündüklerimi düşünmüş yazmış...
![]() |
![]() |
#5 | |||||
SHARK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Arkadaşlar yorumlarınız gerçekten onur verici teşekkürler. Hepimiz bildiği, yaşadığı, şeyleri burada bu işin kompedanlarından tutunda eline oltayı yeni almış ve sizler gibi denize ve amatör balıkçılığa gönül vermiş dostlar ile paylaşıyoruz. Bu paylaşımlar yeni arkadaşıklar ve dostluklar kurulmasına vesile oluyor buda işin ayrı bir mutluluk verici yanı. İyi dilekleriniz ve güzel yorumlarınız için tekrar teşekkürler.SAYGILARIMLA
![]() |
![]() |
#6 | ||
Guest
|
![]() Hoşgeldin Özgür...
![]() |
||
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Arkadaşım bir ilksin Denizliden olduğun için ;;;bu senin ayrıcalığın bizim ayrıcalığımız ise senin gibi bir dostu aramızda görmek Sitemize ve sitene hoşgeldin...
![]() |
![]() |
#8 | ||
Guest
|
![]() Özgür kardeş merhaba umarım burada hoş vakit geçirisin .bu sayfalarda oldukça iyi bilgiler var deneyimler var amatör balıkçı herşeyden önce doğayı sevecek.. hele benim gibi yay burcu isen... evet anlat bakalım denizli vecivarında balıkçılar neler yapar nasıl avlanır.....
selamlar |
||
![]() |
![]() |
#9 | ||||||
Oltacı ![]()
|
![]() Alıntı:
buralarda arkadaşlar var olta balıkçılığından anlayan, takılıyorum onlarla ben de, vakti zamanında memlekette çaylarda barajlarda olta kullanmışlığım vardı, bu kış burda hemen hemen hergün çıkıyoruz balığa kıyıdan atıyoruz ne çıkarsa, güzel balık yapan yerler var zaman alıyoruz çupra,levrek,lahoz,mırmır, işte bunun gibi balıklarla takılıyoz, ama bilirsin balıkçının muhabbetti bitmez arkadaşlar anlatıyor şöyle balık tuttum böyle balık tuttum ben kendimi geliştirmeye çalışıyorum işte,yakın zaman da be tekne ayarlayacak gibiyiz bi tekneden deneyecez şansımızı Forumdaki arkadaşlar sayesinde bol bol balık yiyecez yaza kadar Sağolsun hepsi!
![]() Özgür DİNCER 1983/Fethiye/Muğla Bu mesaj en son " 17-12-2006 " tarihinde saat 14:49 itibariyle aganta tarafından düzenlenmiştir.... |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() Tekrar selam rastgelsin forumcuları!
Uzun bi aradan sonra tekrar aranıza dönmüş olmaktan çok mutluyum! 7-8 ay gibi uzun bi aradan sonra tekrar oltamı elime aldım. Yazları izinsiz çalıştığım için hiç balığa çıkma şansım olmuyor ama önümüzdeki 4 ay boyunca mütemadiyen çıkacağım balığa! ve ve 4 ay boyunca daha fazla paylaşımcı olmaya çalışacağım sizlerle ![]() Geçen yıl az tüyo almadım sizlerden Bu foruma emek vermiş kişilere tekrar teşekkür ederim!
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Teşekkürler FENERBAHÇE | paşalı | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 6 | 03-04-2008 17:47 |
Herkese Teşekkürler | rüzgar2 | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 18 | 03-01-2006 00:27 |