|
![]() |
#1 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Tatlısu avında kulanmış olduğumuz yemlerle ilgili bir konu açtım hep beraber balık avlarımızda kulandığımız yemlerle ilgili buraya yazılar yazarak birbirimizden bilgi edinerek hazinemizi genişletelim diye düşünüyorum,bu sayfaya bütün arkadaşların katılımlarını bekliyorum.
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Bu şemada tatlısu balıkları için kulanılan yemlerin ilk bölümü ikinci bölümü de takip edecek.
Selim Öner 23.01.1962 Almanya Bu mesaj en son " 26-02-2006 " tarihinde saat 10:01 itibariyle balıkcı tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||
Guest
|
![]() selim kardeş sagolasın güzel bir tablo tabii yöresine göre değişir..
selamlar |
||
![]() |
![]() |
#4 | ||
Guest
|
![]() selim kardeş bu tablo birde excell dosyası halinde olsa iyi olurdu... hemen tek sayfa print alırdım.
selamlar |
||
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#6 | ||
Guest
|
![]() eline saglık selim....
aslında internet dünyasında çok az da olsa Akademik yayınlar var mesela geçmişte benim elime bir ege ünv.su.ürn. araştırması geçmişti. ege ve akdenizdeki topan kefal hakkında teknik detaylı bilgi lakin nereye attım bilemiyorum.. bir ara adım. tekrar fakat bulamadım.. |
||
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() selim kardeş sağol çok güzel olmuş bu tablodan prınt yapmak istedim ama pek okunaklı çıkmadı. Bende bellekte saklamaya kararverdim. Eline emeğine sağlık.
satar/ankara 1965 |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Tatlı su avında devrim yaratan ürün | serbaki | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri | 22 | 11-12-2009 09:43 |
Tekneyle Olta Avında Yemleme ? | cotoni | Mazmoz (Yemleme) | 19 | 27-09-2009 07:53 |
sazan avında kullanılacak malzeme | sazancı18 | Tatlı Su Balıkları | 5 | 02-06-2008 18:51 |
Metallerin bakımında kulanılan yağ | balıkcı | Makara - Makinelerle İlgili Herşey | 10 | 19-01-2007 18:58 |
Balık avında pratik bilgiler | balıkcı | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri | 254 | 22-07-2006 15:53 |