|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() değerli üyeler bugün sabah saat 05 te urla yakınlarında olta attığım bölgeye gelerek 2 gezerli 2 sabit kurşunlu 4 takımı madya ile yemliyerek öğlen saat 15 e kadar avlandım. oltalara vuruşlar seyrekti bu 10 saatlik avda öğleye doğru oltalara bu güzel kiloluk anne ile kızı geldiler bende rapor ve fotolarını sizlere takdim ediyorum sevgilerimle.
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
12/04/1964 - 0 Rh (+) İZMİR/KÜÇÜKYALI CEP : 05336408018 Bu mesaj en son " 21-10-2011 " tarihinde saat 08:18 itibariyle mazhar üzümcü tarafından düzenlenmiştir.... |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Abi tebrikler.
Hele bir tanesi müthiş güzel gözüküyor. Selamlar... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
[quote=ustam18;114585]Mazhar bey kardeşim tebrikler.Keşke analı, babalı ,ebeli ,dedeli gelselerdi.demekki nasip bu kadarmış. sonraki avlarınızda sülalesini yakalamanız dileğimle Rastgele.[/QUO hayrettin üstadım çok teşekkür ediyorum bu güzel mesaj ve temenniye sevgilerimle Alıntı:
Alıntı:
çok sağol önder aynı dileklerle sevgiler.
12/04/1964 - 0 Rh (+) İZMİR/KÜÇÜKYALI CEP : 05336408018 Bu mesaj en son " 21-10-2011 " tarihinde saat 09:36 itibariyle Ahmet TARİH tarafından düzenlenmiştir.... |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Mazhar bey kardeşim tebrikler.Keşke analı, babalı ,ebeli ,dedeli gelselerdi.demekki nasip bu kadarmış. sonraki avlarınızda sülalesini yakalamanız dileğimle Rastgele.
![]() |
![]() |
#5 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Mazhar abicim güzel bir av olmuş afiyet olsun, daha bereketli avlar dilerim.
Bu arada Çakmakçı ile bir av planı yapında birlikte ava gidelim ![]()
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Mashar abi anasına bak kızını al derler ya sen ikisini birden almışsın.
Ama anada ana imiş yani maşallahı var. Ana bu kadar kalite olunca kızı almada olmazdı tabiki. Abi paylaşımın için teşekkürler. Ellerine sağlık.
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Üstadım tebrikler,şansın hep seninle olsun.
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Mazhar abi çok güzel bir balık yakalamışsın.Tebrikler.
![]() |
![]() |
#9 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() sağol evren bunlardan dahada irilerini geçen yıllarda yakalıyordum. ama bu yıldan biraz şüphem var inşallah hislerimde yanılır güzel av ve raporlarını paylaşırım. kendine iyi bak sevgilerimle.
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() tebrikler.herdaim rastgele.
ibrahim sepetçi 1972 BORNOVA-İZMİR Deniz.. Gözlerin gibi mavi. Gözlerin gibi yeşil. Üzüntülerin kadar siyah. A rh+ ![]() Bastığın Toprakla Vuracağın Av Arasındaki İnce Çizgiyi, Yüreğindeki Heyecan Doldurabiliyorsa İşte O Zaman Avcısın... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
20.03.2011 Çipura av raporu 1 (karadan) ... | mazhar üzümcü | DENİZ AVI KARADAN | 63 | 22-11-2011 21:49 |
Çipura raporu (22.09.2011) | avlar | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 26 | 26-09-2011 09:29 |
08.04.2011 Çipura av raporu 3 ( karadan ) | mazhar üzümcü | DENİZ AVI KARADAN | 48 | 10-05-2011 02:08 |
29.03.2011 Çipura av raporu 2 ( karadan ) | mazhar üzümcü | DENİZ AVI KARADAN | 33 | 01-04-2011 16:42 |
Çipura Avı | social | DENİZ AVI KARADAN | 3 | 29-01-2008 08:40 |