|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() arkadaşlar 28.10.11 tarihinde yani cuma günü tekne ile çeşme tarafında balık avlamak istiyoruz 4-5 arkadaş.önerebileceğiniz kaptanları paylaşırsanız sevinirim.şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Ildırıda Berkant kaptan var,tekne büyük,8-9 kişi olun.Bilgilere netten ulaşabilirsin.Bir taratman yeter.Bol şanslar.
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() ben hava raporuna bakmamıştım.cuma çeşme 30 km. rüzgar gösteriyor tekne ile gidilirmi bilmiyorum.kaptan arkadaşlar daha iyi yorumlar
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Çeşme de 30 km rüzgarda 10 metre altındaki bir teknenin av yapabileceğini düşünmüyorum, kaptanlar denizden korkmaz bir kaptan olarak bunu söyleyebilirim. Havayı kontrol etmeden çeşme gibi açık denizlerde ava gitmemenizi öneririm.
![]() |
![]() |
#5 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Anıl kaptan doğru diyor,kaptanla konuşun.
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() çok teşekkürler önerileriniz için.tekneden vazgeçtik.karadan gidicez nasipse.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
FOÇA 'da oltacılar için kiralık tekne | hikmettulgay | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 19 | 30-12-2014 09:29 |
altınolukta balık avı için kiralık tekne | priapus18 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 3 | 16-05-2012 07:38 |
Çeşme'de balık avı için kiralık tekne | AYDO | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 30 | 12-03-2012 13:09 |
Çeşme'de balık avı için kiralık tekne | AYDO | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 1 | 21-11-2009 07:11 |