|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Değerli üyeler bayramlar ve ziyaretler güzel ama balık sevdası daha da güzel.O neden ile bayramın 1. günü kayınvalide ve kayınpeder ile gümüldür özderede bayramlaşıp eşim ve çocuğumuda onlara emanet ederek av hazırlığı için izmire döndüm.Gece saat 22 de urla yakınlarında yeni keşfettiğim avlağıma doğru yola çıktım.Bayramın 2.günü öğlen saat 12:00 ye kadar wmc-9224 bl 1 no uzun saplı ile 9335 bl 1/0 3 iğneli takımlarımı madya ile yemleyerek avlandım.Benim kıyıda olduğumu haber alan çipuralar aralıklar ile bayramlaşmaya geldiler.Bende onların bayramlarını kutladım.9 parça ve toplamda 3kg gelen paşalarıda tavada ve ızgarada misafir etmek için bırakmadım.Kıyıdaki fotoğrafları cep telefonu ile diğer kareleri ise mahallemizin bakkalı Receb 'e çektirdim.Yorgunluk sebebi ile bayramın 2günü gerçekleştirdiğim av ve raporunu bugün siz üyelerimize taktim ediyorum sevgilerimle.
![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
12/04/1964 - 0 Rh (+) İZMİR/KÜÇÜKYALI CEP : 05336408018 Bu mesaj en son " 10-11-2011 " tarihinde saat 15:17 itibariyle Taygun KOCABIYIK tarafından düzenlenmiştir.... |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Bundan iyi bir bayramlaşma düşünemiyorum Mazhar abim, ellerine sağlık harika bir av olumş.
![]() |
![]() |
#3 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() çok teşekkür taygunum sevgilerimle.
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() Mazhar abim maaşallah,ellerine sağlık on numara av olmuş
![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Üstad
|
![]() Tebrikler abi sana yakışan bi av gerçekleştirmişin
![]() ![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() bugünkü yaşadıklarım güzellerin sevincini unutturdu be çakmakçı sevgilerime
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#8 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() mehmet bugünkü yeni raporu oku bu güzellerin ahımı tuttu ne sevgilerimle.
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Üstad
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Böyle güzel bir av karşısında tek kelime edilir... Mazhar kardeşim seni kutlarım..
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() üstad kaptan süleyman abiciğim onurlandırdığın için çok sağol ama yeni gönderdiğim raporda yaşdıklarım sevincimi yarım bıraktı abi sevgilerimle.
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Özlediğim Çipuralar ve Raporu | mazhar üzümcü | DENİZ AVI KARADAN | 67 | 18-06-2011 00:34 |
bayramlaşma | mazhar üzümcü | Tanışma | 1 | 14-11-2010 17:20 |
bayramlaşma | sbasaran | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 20 | 23-10-2006 13:33 |