|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() pazar günü iki aile olarak gittiğimiz alaçatı bizi hüsrana uğrattı
![]() ![]() |
||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Tebrikler, canınız sağolsun levrekleri de biraz daha büyüdükten sonra yakalayacaksınız demek ki
![]() Alaçatı da levrek için bırakma yapabilirseniz çok işe yarar, yalnız arada yılan balığı da çıkabiliyor bilginize... Rastgelsin...
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Kurucu Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Sevgili Mustafa,
tebrik ederim,Mert in de dediği gibi avlandığınız bölge levrek için ideal bir yer,rüzgarın da kuvvetli esip kıyıları dövmesi oldukça uygun bir zamandı,kısmet tabiki,genede fotoğrafdaki o gururlu bakışlar her şeyi anlatıyor,sevgilerimle
Erol ERDOĞAN 1966 Hepimiz birer gölgeyiz aslında… Nerede yaşarız, neye benzeriz bir fikrimiz yok, neyiz ne değiliz bir bilgimiz yok. Birbirimiz hakkında bildiğimiz tek şey Nick lerimiz… Sanal alemin sisleri arasında beliriyor sonra kayboluyoruz. Gerçek olan tek şey; paylaşımlarımız, burada bizi var eden de bir tek bu…(alıntıdır) |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Mustafa abi tebrik ederim güzel mırmırlar balık bu aralar biraz seyrek biz hafta sonu 0 çektik bunada şükür
![]()
![]() |
![]() |
#5 | ||
Guest
|
![]() MERHABA ARKADASLAR SÖRFTE GÜZEL BİR SİTE BULDUM SİNAN ARKADASIMIZIN GÜZEL BİR EMEĞİ FAYDALI OLABİLECEĞİNİ DÜSÜNÜYORUM İSTERSENİZ BİR GÖZ ATIN...[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
|
||
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() olsun onu bulamayanlarda war mesela ben gittim bir kere wurmadı hiç değilse size 1kere wurmuş dua edin lütfen
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Mırmır avı | Bir Dost | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 102 | 28-01-2012 16:07 |
Mırmır | paşalı | DENİZ AVI KARADAN | 23 | 08-06-2010 21:51 |
erdek te mırmır | mustafakasim | DENİZ AVI KARADAN | 16 | 29-06-2007 18:29 |
tekneden mırmır avı | baraküda07 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 2 | 23-08-2006 19:02 |
Mırmır Avı Hakkında | BARBADOS | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 6 | 31-05-2006 19:16 |