![]() |
#11 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Güzel takım.Ben genç bir amatör balıkçıyım bu takımla da atış yapıcam
![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Not:Yem olarak kurt ve sardalya fileto parçalarını kullanıyorum.
Eren UZUNOĞLU İstanbul/Avcılar ARh(+) 1992 İLKAN GÖK İstanbul/Avcılar ARh(+) 1996 [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Uploaded with [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] AR Bu mesaj en son " 18-06-2011 " tarihinde saat 16:07 itibariyle erenilkan tarafından düzenlenmiştir.... |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() merhabalar foruma yeni üye oldum ismim Osman şimdiye kadar hep kıbrıs takımı kullanıyordum
ama bu takımla büyük kefal avlanamayacağını araştırmalarım sonucu öğrenmiş oltum tek iğne kefal takımında kullanılacak en iyi yemin didim akbük koyu tarafında ne olduğunu sizlerden öğrenmek istiyorum buralardaki tek iğneli şamandıralı takımla iyi balık alabileceğim kerterizler nerelerdir sizden bunu istirham ediyorum teşekkürler bu arada bu takımı hiç kullanmadım |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Kalem olta takımı Her rastgelsin üyesinde olmalı | necobey | Olta Nedir? | 57 | 10-05-2014 06:27 |
Yasaklanan küspe oltası takımı ve zararları. | Kamil ESEN | Bırakma Takımlar | 11 | 03-05-2010 16:12 |
08/02/08 kefal | serkan_dalaman | DENİZ AVI KARADAN | 8 | 09-02-2008 22:55 |
sazan takımı | mufi | TATLI SU AVI | 3 | 16-09-2007 08:06 |
Sinarit takımı | BALCI KAPTAN | El Yapımı | 5 | 17-10-2006 07:42 |