![]() |
#221 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Selim abi en sonunda buldumbu ipi arıyordum ne zamandır(ilk resimdeki sazan boilie için olanı)..resimi sen çektiysen nereden aldın yazabilirmisin?ya da nereden alabilirim?Çok önemli benim için..
Sponsored Links |
![]() |
#222 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Erdem almanyada bulunuyorum burada balıkavı satan her dükkanda bulunur bu malzemeler senin sormuş olduğun 20 metresi 15 euro civarında.
![]() |
#223 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Bende bundan korkuyordum
![]()
![]() |
#224 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Erdemcim bu malzemelerin satıldığı mağzalar mutlaka vardır paranı biriktirdiğinde iyi bir arama yaparsan bulabilirsin bence
![]() Ben senin için izmirde bir araştırma yaparım cumartesi günü.
![]() |
#225 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Süper olur Taygun ben baktığım kadarıyla bulamadım bir de sen bak eğer satılıyorsa bulunduğu bayiiyi bile söylesen burdan alabilirim..para yemek yemem yine biriktiririm
![]()
![]() |
#226 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Balıkcı dostlar bildiğiniz gibi yem kabları ile balık avında avlandığımız bölgeyi yemlemek için çeşitli büyüklükte olan kablar var bunların altarnatifini sizlere resimli ve açıklamalı olarak gönderiyorum.
![]() |
#227 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Doğrusu yukarıda belirtmiş olduğum şekilde balıkları yemlemek biraz zor,ilk önce buzluktan çıkartığımız buzlu yemleri suya kadar erimeden muhafaza etmek gerek(İmkansız değil,ama biraz masraflı)
Bu yeni göndermiş olduğum resimlerdeki malzemeler(malzemenin adı PVA) suda 20-30 saniyede eriyor,mesela ipe boilie takıp avlandığımız yere birden fazla yem atabiliriz,aynı şekilde fileye boilie doldurup atabiliriz yada mısır ve benzeri yemlerde plastik torbaya doldurup yemleme yapabiliriz.
Selim Öner 23.01.1962 Almanya Bu mesaj en son " 10-06-2006 " tarihinde saat 22:42 itibariyle balıkcı tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
#228 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Almanya bu konuda çok ilerlemiş bunları Türkiyede bulmak imkansız gibi. Selim abi sayende böyle malzemelerin varlığını öğreniyoruz buda bizim için bir gelişme sayılır teşekkürler
![]()
![]() |
#229 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Bizimkilerde daha sapanla yemliyolar av bölgesini
![]()
![]() |
#230 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Iğne bağlama makinasi :) çok pratik | shark1 | Takım Çeşitleri | 10 | 21-06-2011 23:44 |
Manisalı İş adamı balık avında öldü.. | Kamil ESEN | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 15 | 09-02-2010 19:59 |
Yeni!!! Amatör Tatlisu Balikcilarina Yeni Pratik Bilgiler Tanitim Videolari | balıkcı omer | Videolar | 7 | 26-03-2008 21:45 |
evet 13/12/2006 balık avında oltama takılanlar | by_tiger | FOTOĞRAFLARIMIZ | 16 | 16-12-2006 13:32 |
Tatlısu avında kulanılan yemler | balıkcı | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri | 9 | 04-04-2006 20:56 |