|
Öneriler, Eleştriler, İstekler Forum hakkındaki öneri, istek ve eleştrilerinz... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#111 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() ben ziraat mühendisiyim ev ve işyeri ilaçlaması yapıyorum.aynı zamanda yurt dışına çıkan gemi ve konteyner ilaçlaması işi olan fümigasyonla uğraşıyorum
|
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#112 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Herkese selamlar.
ben lise motor bölümü mezunuyum.3 sene kendi işimi yaptıktan sonra 2006 senesinden beri çelik konstrüksyon ve makine imalatı ile uğraşıyorum.Makine ressamına benzer bir işim var ama tam olarak demir ile ilgili ne olsa yaparım abi kıvamında çalışmaktayım.... saygılar sunar oltalarınız boş gelmemesini dilerim. Rastgele....
![]() |
![]() |
![]() |
#113 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Yazılım Mühendisliği bölümü öğrencisiyim
![]()
![]() |
![]() |
#114 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() damlama sulama sistemleri imalatı plastik enjeksiyon bölüm sorumlusuyum
![]() |
![]() |
#115 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Öğrenciyim 7ci sınıfta
![]()
![]() |
![]() |
#116 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() iç mimarım tekne plan ve imalatı yapıyorum
![]() |
![]() |
#117 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() ziraat mühendisiyim ev ve iş yeri ilaçlaması(pest kontrol) ile yurt dışına çıkan gemi konteyner ilaçlaması (fümigasyon) işi yapıyorum
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#118 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() Kuzu Grup'ta çalışıyorum, İski'nin Arıtma Tesislerinin işletmesini yapıyoruz...
![]() |
![]() |
#119 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() Çevre Mühendisiyim. Fabrikaların SU sistemlerini kuruyorum. Atıksu arıtmadan saf su sistemlerine kadar.
![]() |
![]() |
#120 | |||||
Çımacı ![]()
|
![]() Herkese selamlar. Genel Cerrahi Uzmanıyım. Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi, Tıp Fakültesinde Yardımcı Doçent kadrosuyla görev yapıyorum.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Üyelerimizin Dikkatine | mufi | Öneriler, Eleştriler, İstekler | 5 | 18-08-2007 06:41 |