|
Tanışma Üyelerimizle tanışıp kaynaşabileceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Merhaba arkadaşlar ben Ispatada rehber öğretmen olarak çalışan bir doğa tutkunuyum. İsmim Mehmet Süreyya TUNÇER amatör olta balıkçılığı benim için bir tutku özellikle alabalık vazgeçilmezimdir. Burada ki tüm arkadaşlarla ortak duyguları paylaştığımızı bilmek ve paylaşımları takip etmek büyük keyif emeği geçen katkıda bulunun tüm dostlara kucak dolusu teşekkürler. Avlaklarımızı temiz tutalım tırıvırı kullanmayalım ve sportif amaçlı olta balıkçılığına daha çok önem verelim. Avlarımız bereketli olsun saygılarımla.
|
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() mehmet süreyya kardeşim aramıza hoş geldiniz kalıcı ve katılımcı olmanızı dilerim. imza ayarlarınızı yaparsanız hitap ta kusur etmemiş oluruz.
![]() |
![]() |
#3 | ||||
FCR/SGR ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Hoş geldiniz, sohbet ve paylaşımlarınızı bekleriz..
![]() ![]() Cem | 0 RH+ | İzmir | 20 Nisan Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı düzenlemek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() Mehmet Sureyya kardesim,aramiza hos geldiniz.Keyifli anlar yasamanizi diliyorum bu arada Egridir golunde balik varmi.?
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Mehmet bey aramıza hoş geldiniz.keyifli vakit geçireceğiniz kanaatindeyim.Paylaşımlarınızın sürekli olması dileğimle Rastgele.
![]() |
![]() |
#6 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() mehmet bey hoşgeldiniz rastgelsin
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Miço ![]()
|
![]() Hocam hoş geldiniz keyifli paylaşımlar.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Tanışalım ... | ladasamara | Tanışma | 3 | 26-08-2010 18:45 |
Selam balık aşığı dostlar.Ben Karaman'dan Eyupreis tanışalım hepinize rastgele | eyupreis70 | TATLI SU AVI | 19 | 05-03-2010 08:16 |
tanışalım | BALIKÇIHOROZ | Tanışma | 21 | 12-01-2010 23:17 |
Sevgili Dostlar | kubilay enginol | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 3 | 31-05-2009 14:57 |