|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Aynen Kubilay abi orasıda güzel ama daha sanmam iyi balıkların başladığını
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | |||||
Çımacı ![]()
|
![]() Öncelikle hepinize cevabınız için teşekkür ederim. Dün Bostanlı tarafına ailem ile birlikte sahilde gezmeye gittim. Oltalarımıda yanıma aldım. Ancak rüzgar olduğu için yosundan başka bir şey tutamadım. İzmir 'e geleli 1 sene olmadı ama herkesten Güzelbahçeyi duyuyorum. Bir gün mutlaka gideceğim. Tekrar teşekkürler. Saygılar.
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Merhabalar.
İzmir'in kıyı sezonunun açılmasına çok az bir zaman kaldı diyebiliriz. Yavaş yavaş meraları yoklayarak balık durumunu kontrol etmek gerekmektedir. Biz şimdilik tekneye devam kıyılardan haber bekliyoruz ![]()
![]() |
![]() |
#14 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() kardeşim şuanda kordon dan( nato nun karşısı,alsancak vapur iskelenin liman tarafı takılır ama balık alırsın şuanda azda olsa almaya başladılar,tahta iskelenin olduğu taraf daha az takılır ama bilhassa sabah suyu olursa alma ihitmalin yüksek) alan oluyor bende dün akşam değişiklik olsun dedim bayraklıya gittim deprem olmuş etkisi oldu mu olmadımı bilmiyorum ama benimle aynı saatte kordona giden ark.adaşımla tel.le irtibat halindeydim dün akşam 4 tane çipurayı aldı kovasına tuttu evinin yolunu bende inat ettim gece 1 e kadar bayraklıda bekledim ama sonuç 0 ... ayrıca ark.larında dediği gibi mayıs 10'undan itibaren balık basar şuanda zaten hayvan havyarlı olduğu için nazlı oluyor basmıyor.rastgele
![]() |
![]() |
#15 | |||||
Çımacı ![]()
|
![]() Cevaplarınız için çok teşekkür ederim. İnşallah güzel hikaye ve resimlerle burda aktif olmaya devam ederiz.
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |||||
Çımacı ![]()
|
![]() kardeşim hule arkadaşımın dediği gibi alsancak iskelesi çok verimli ben iki günde bir 3 4 saat avlanırım 4 5 parça mutlak alırım sanada tavsiye ederim biraz fazla takılır ama balığın en kıralını verir şu aydada hayva çok açıkta 80 100 metrelerde o mesafeyi atarsan kesin alırsın ama mutlak gezer kullan
![]() |
![]() |
#17 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() kıyıdan at çek yapanlara selam olsun....rast gelsin..iyi avlar dilerim....
![]() |
![]() |
#18 | ||||||
Çımacı ![]()
|
![]() Alıntı:
Kerem kardeşim teşekkür ederim.
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Arkadaşlar affınıza sığınarak bir hatırlatma da bulunayım.
Amatör (Sportif) Amaçlı Su Ürünleri Avcılığını Düzenleyen 2/2 Numaralı Tebliğ ALTINCI BÖLÜM Alan Yasakları ve Sınırlamalar (5) İzmir limanında, Bostanlı Sazburnu ile Üçkuyular vapur iskelesi arasında çekilen hattın doğusunda kalan saha içerisinde su ürünleri avcılığı yasaktır.
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |||||
Çımacı ![]()
|
![]() yasaktırda niye kimse ilgilenmiyor
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
İzmir'de kıyıdan balık avı | okan35 | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 13 | 18-03-2012 17:54 |
Yalova-Çınarcık Kıyıdan Balık Avı........ | -Yakamoz- | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 0 | 10-06-2010 19:53 |
Balık avı sezonu kapandı mı ..? | resat_beri | TATLI SU AVI | 2 | 22-03-2010 19:02 |
Balık Avı Sezonu Açıldı | Taygun KOCABIYIK | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 4 | 01-09-2008 20:18 |
Örende kıyıdan büyük balık avı !... | Aziz Azizoğlu | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 5 | 15-07-2008 06:16 |