|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#21 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Ahmet abi ellerine vede emeğine sağlık çok güzel bir paylaşım olmuş...
Bendeki sorun avlaktan boş dönünce veya 2-3 parça ile paylaşım yapamıyorum ama şimdi senden cesaret aldım.
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#22 | ||||||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
Maksat gönüller bir olsun. Mutluluk paylaşıldıkça çoğalsın. Şimdi senden güzel bir rapor bekliyorum.
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Ahmet; Zannedersem bu avlandığın yer İstinye....
Bence Arnavutköy akıntı burnunu bir denesen veya Yeniköy, Kireçburnu....sana iyi hafta sonunda bol istavritler dilerim...yanaklarından öperim....çocuklarında ayrıca....ben onların Dedeleriyim...
![]() |
![]() |
#24 | |||
Profesyonel Balıkçı
|
![]() Ahmet'çim afiyeti şeker bal olsun. 2. / 3.*/ 4. / 6.* / 7.* / 10.* nuncu fotolarda harika olmuş. Evde ne yaparsan yap orda yaptığının lezzetini tutmaz. Yağlarımı erittiniz inceden. Herdaim avınız bereketli olsun. Saygılar.
![]() |
![]() |
#25 | |||||
|
![]() Nuri abi avlak bu sefer Beykoz tarafı idi. Kayınpederime gittiğimiz hafta sonlarında Anadolu yakasındaki avlakları tercih ediyorum. Maksat Sabah gün doğumunda deniz kenarında olmak ve o havayı solumak. Balık bahane yani. Lenent de oturduğum için evden çıktığım avlarımı genellikle söylediğin mekanlarda gerçekleştiriyorum. Bir gün beraber avlanmak dileğimle iyi akşamlar dilerim.
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | ||||||
|
![]() Alıntı:
Balık tutma merakımın yanında yine amatör düzeyde fotoğraf merakımda var. Mümkün oldukça çok fotoğraf çekmeye çalışıyoru avlarımda. Hatta bazen avlanmayı bile bırakıyorum. Sonrada en beğendiklerimi seçip sizlerle paylaşıyorum. Beğendiğinize çok sevindim.
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | ||||
Profesyonel Balıkçı
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Boğaz balık avımız | BARBAROS.T | Videolar | 5 | 05-02-2010 22:53 |
Boğaz (Nero) Balık Avı | BARBAROS.T | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 9 | 26-11-2009 22:13 |
26-01 Boğaz İstavrit Avı | zinebird | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 11 | 02-02-2008 13:55 |
3.2. istanbul boğaz | cevat2 | DENİZ AVI KARADAN | 17 | 06-02-2007 17:17 |
12/11/2006 İstanbul Boğaz | mozdil | DENİZ AVI KARADAN | 17 | 23-01-2007 21:04 |