![]() |
#11 | ||
Guest
|
![]() valla ne yalan söölim bırakın 110 yada 36 kiloları
söyle agız tadıyla 5 kiloluk ceksem sevincden ucarım yaw ![]() |
||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | ||
Guest
|
![]() yaw bu iste bir gariplik var resme bakarken sadece balıga bakmısım gözümden kacmıs bu ara adamın elindeki olta ile buiş nasıl olur aklım almıyor. dikkatle bakın resme derim
|
||
![]() |
![]() |
#13 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Bizde bu soruyu sormuştuk kendimize ama sanırım göstermelik bi kamış o.
![]() |
![]() |
#14 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Abi fotomontaj bunlar...İnanmam.Adamın balığı tutuşuna bakın...
![]() |
![]() |
#15 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Benim bildiğim kayıtlı dünya rekoru bu.
![]() |
![]() |
#16 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Selim abi bu resim bana görede doğru.Çünkü Yer zaman gibi ibareler belirtilmiş.Resimde de doğruluk var.
![]() |
![]() |
#17 | ||
Guest
|
![]() 110 kiloluk balık asya sazanı. O bölgelerde özellikle bu tür devasa büyüyebiliyor.
Rekora gelince....Bildiğim kadarıyla rekor olabilmesi için o sazan türünün bölgesel değil tüm dünyada rastalanan bir tür olması gerekiyor. Birde kayıtlara geçmesi için teferruat çok. O yüzden rekorlar genelde yarışmalarda ve etkinliklerde yakalanan balıklardan seçiliyor |
||
![]() |
![]() |
#18 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() bence tuttukları olta rekor kırmış :camoka:
![]() |
![]() |
#19 | ||
Guest
|
![]() ben yaklaşık 15 kiloluk tutmuştum...110 kiloluk bi sazan düşünemiyorum ama yukarda gördüm... foto montaj oduğunu sanmıyorum eğer fotomontajsa gördüklerimin en iyisi...
lezzetli olacağını sanmıyorum...750 gr.'ı geçmemeli yiyeceğim sazan...ama cekmek için ne kadar büyük olursa okadar iyi... rastgelsin... |
||
![]() |
![]() |
#20 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() kuzu diyeceğim ama bu kuzuluktan çoktan çıkmış
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
9,5 ve 10 Kiloluk Fangriler | Taygun KOCABIYIK | FOTOĞRAFLARIMIZ | 10 | 26-01-2013 11:13 |
3-4 kiloluk sazan (lar) | Nedim Gürler | ANILAR | 1 | 21-03-2009 18:38 |
127 Kiloluk Sazan!!!!!!!!! | Selimiyeli | FOTOĞRAFLARIMIZ | 10 | 23-10-2007 18:39 |
7 Kiloluk Sazan | aserkansatı | FOTOĞRAFLARIMIZ | 9 | 02-04-2006 04:26 |
Kiloluk Isparozlar | aserkansatı | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 13 | 25-03-2006 19:28 |