![]() |
#11 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Alıntı:
ilginiz için tşk ederim sorarak öğrenilecek bişey olduğunu söyleyin bana lütfen ![]() iyi günler
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Alıntı:
iyi günler
![]() |
![]() |
#13 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Tüm arkadaşların dikkatine ! lütfen, imza larınızıda yazarsanız sızleri daha iyi tanıma fırsatı da bulmuş olacağız.
![]() |
![]() |
#14 | |||||
Kurucu Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Sevgili Esra,
Haldun arkadaşım balık avının nasıl yapılacağına dair yazısıyla özetlemiş,ama bana kalırsa öncelikle yazıdan ziyade pratik yaparak,yani bilen bir kişi ile ava çıkmanızda fayda var derim.Sayfalar dolusu yazıları okuyabilirsiniz,lakin deniz kenarına varınca,tam oltayı fırlatacakken,hayallah ne neydi,nasıldı diye kaos yaşamak işten bile değil.Ama bilen birisi ile pratik yaparken dilediğiniz sorulara anında cevap alarak avlanma işini hem basitleştirmiş hemde çabuklaştırmış olursunuz,çünkü malzeme bilgisinden avlanmaya ve taktiklere kadar konu o kadar genişki,sevgilerimle
Erol ERDOĞAN 1966 Hepimiz birer gölgeyiz aslında… Nerede yaşarız, neye benzeriz bir fikrimiz yok, neyiz ne değiliz bir bilgimiz yok. Birbirimiz hakkında bildiğimiz tek şey Nick lerimiz… Sanal alemin sisleri arasında beliriyor sonra kayboluyoruz. Gerçek olan tek şey; paylaşımlarımız, burada bizi var eden de bir tek bu…(alıntıdır) |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() Hoşgeldiniz.
Sarıyer' e de beklerim. Avlanmışken Tuzla Srıyer arası olsun, tam olsun.. Rastgele...
Su Altı Avcıları İçin; Çocuklarımız, torunlarımız var gelecekte, Hayatımız, sorumlu olduklarımız için çok daha önemli, Sığ su bayılması (Senkop)' na karşı tedbirli olalım, Yalnız dalmayalım... Mehmet Özgür KUŞCUOĞLU, 1974 Sarıyer / İSTANBUL ozkuscu@istanbul.edu.tr |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() sayın Afala
Bende sizin gibi yeni üyeyim emin olun iyi vakit geçireceksiniz. Ayrıca balıkçılıkla pofesyonel olarak uğraşan bir kişinin varlığı siteye farklı bir bakış açısı katabilir. Hoşgeldiniz
![]() |
![]() |
#17 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() ilginiz için tşk ben esra
![]() |
![]() |
#18 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() herşeyin birilkivardır esra.ilk iş bi olta takımı edinip hemen kıyıya koşman .unutmaki herkes acemi idi.selamlar ve bolşanslar.
![]() ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Hoşgeldin balıkcı dostum.
![]() |
![]() |
#20 | |||