![]() |
#1 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() arkadaşlar ben sakaryalıyım sakarya nehrini duymuşunuzdur güzel yayın yatağı tavsiye ederimadapazarı mollaköy turna balığı cenneti 15-20 arası aturnalar var.Şimdilik bukadar devamını sizlerden bekliyorum herkeze tavsiye ederim hadi rasgele
|
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() 15-20 arası turna derken Boylarından mı bahsediyorsun?
![]() |
![]() |
#3 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() 15 20kg arkadaşım cm olamaz herade
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Balık avlamaya hastalık diyorlar. Bence bu bir hastalık değil neden derseniz....... Hastalıkların iyileşme ihtimali var.. Ama balık avlamak bir tutkudur. VE TUTKULAR İYİLEŞMEZ... Serkan Arslan sakarya/adapazarı arslan340@gmail.com |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Mollaköy, merkezdeki mollaköy mü? Zannetmiyorum o kadar büyük balık kalsın. Sakaryalı balıkçılar bayağı iyi balıkçılar o kadar büyük balığı o kadar yakında bırakmazlar.
![]() |
![]() |
#5 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() doğru söyledin ama olta nisina dayanmıyo o turnalara 3 5 sefer benim başıma geldi bir hafta kamp kurdum maximun 9 kilo daha büyükleri zor çok sağlam olta lazım aldığı gibi götürüyo yalanım varsa taş olayım
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Balık avlamaya hastalık diyorlar. Bence bu bir hastalık değil neden derseniz....... Hastalıkların iyileşme ihtimali var.. Ama balık avlamak bir tutkudur. VE TUTKULAR İYİLEŞMEZ... Serkan Arslan sakarya/adapazarı arslan340@gmail.com |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Serkan bu Turnalar Sakarya nehrinde değil mi? oralarda Sakarya nehri kirlenmiyor mu? Turna kirli su da nasıl bu kadar büyüyebiliyor.
![]() |
![]() |
#7 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() sakarya nehrinin yanında 10 larca gölet var mollköy dedegim yar orası orayı kastettim sakarya nehrine kanal balantısı var turna nehirden kaçıp gölete giriyor suyuda temiz olduğu için göletten çıkmıyor ve ürüyor beklerim yolun düşerse beraber avlanınız zezonu gelsin hele
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
|
|||
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() serkan,mollaköyün methini duyuyorum adanın neresinden gidiliyor bir tarif edermisin.iznikte sezon kapandı burada akbalık ve sazan çıkıyor.uluabatta da turna iyi açılışı orada yaptım.
![]() |
![]() |
#10 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() Ben şu anda Mardin İlinde Polis Memuru olarak görev yapıyorum.2006 yılı Temmuz ayında bu ile tayin oldum.Geçen sene yani 2006 Temmuz ayından önce Afyon İlinde görev yaparken, Afyona yaklaşık olarak 80 Km uzaklıkta bulunan Karamık Bataklığı denilen yerde Turna Avına gidiyordum.Arkadaşlarımdan aldığım bilgi kadarıyla şu anda hala burada avlanıyorlar.Ancak burada kıyıdan avlanmak imkansız gibi birşey, çünkü hertarafı sazlık olduğundan dolayı Göl kenarında bulunan Kayıkçılar yardımı ile göle girip avlanılıyor.Yakın bölgede olan arkadaşlara duyurulur, ben her gitmemde oradan iyi turna yakaladım.Boş dönmek imkansız gibi birşey.Gidecek arkadaşlara oradan kayıkçı ismi ve telefonunu veririm ve yardımcı olunur.Gidecek arkadaşlara duyurulur.Saygılar Rastgele
![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Hangi balık ? | gıracemi | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 7 | 16-10-2011 13:54 |
İzmir yakınlarında nerde balık tutabilirim? | egeertürk | TATLI SU AVI | 0 | 29-11-2009 03:32 |
hangi balık hangi denizde | mufi | Deniz Balıkları | 3 | 04-01-2008 21:11 |
Hangi balık ne zaman... | Uzm.Dr.Rastgele | Balık Yemekleri | 6 | 13-09-2006 20:51 |