|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#21 | ||
Guest
|
![]() iskenderun körfezi iri balıklarıyla beni herzaman cezbetmiştir...oldukça tatminkar bi bölgedir...bulunan limanlar balıkların barınak yerleri olmuştur...zemin yapısı genellikle çakıl ve kayalıktır... en güzel özelliklerinden biri kıyıya yakın akıntıların olmasıdır...sırtları dağlıktır...denize karışan suları çoktur...suyun sıcaklığı kısa mesafelerde büyük farklar gösterebilir...bütün limanlar ve girişleri iyi avlaklardır...hemen hemen her yerinden avlanılabilir...lüferleri meşhurdur...limanlar büyük firmalara aittir girmek yasaktır...bi tanıdığınız varsa ya da gizlice girebilmişseniz çok iyi bi av geçirebilirsiniz...günbatımı daha iyi av verir ( ya da bana öyle geliyor )...yem bulmada sorun yaşamazsınız...karides diyarıdır...
sabah saatlerinde balıkçı barınağına giderseniz entaze balıkları satın alabilirsiniz... lahoz, orfoz, horoz kayası vb. kayalık bölgelerde yaşayan balıkları boldur ve iridir... kısaca her olta balıkçısının hayalindeki bi yerdir... ancak havası suyu şehir yapısı hayal kırıcı olabilir... rastgelsin... |
||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#22 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
rastgelsin... |
|||
![]() |
![]() |
#23 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Bu resimlerden sonra sizi unutmak mümkün mü?
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#24 | ||||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
#25 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
#26 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() Sedar bey icraatler devam ediyor maşallah. Tebrikler
![]() |
![]() |
#27 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() teşekkürler sağolun. yakında daha fazla resim göndermek dileğiyle.
![]() |
![]() |
#28 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Maşallah avlar aynı berekette devam ediyor, inşallah hiç kesilmesin. Tebrikler...
![]() |
![]() |
#29 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Arkadaşlar valla bende iskenderuna yanınıza balık için geleyim diyordum ama baktım son 15 gündür resim yok dedim ki herhalde balıkları kuruttular
![]() Şaka bi yana bir ara bişeyler ayarlayalım Adana lı arkadaşla ya balığa gitmeli yada sizin oraya gelmeli... Çok canım çekti... ![]()
![]() |
![]() |
#30 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() Alıntı:
SAYIN DOĞAN ''imtiyaz'' diye akyaya diyor hatay yöresi balıkçıları.ama bazı balıkçılar akyayla çatalkuyruk arasındaki farkı bilmediklerinden,yada bilerek müşterilerini kandırmak için çatalkuyruğu akya( imtiyaz) diye sunuyor
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
İskenderun (Hatay) | walras | DENİZ AVI KARADAN | 42 | 01-09-2014 16:32 |
İskenderun | copper | Tanışma | 5 | 10-12-2011 15:55 |
İskenderun at çek | okahraman | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 0 | 03-11-2011 10:21 |
13.12.2008 İskenderun levreği | akayuzel | FOTOĞRAFLARIMIZ | 10 | 15-12-2008 16:06 |
İskenderun`a termik santral | elmexicano | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 7 | 06-05-2008 07:51 |