|
Dökümanlar ve Makaleler Makale veya döküman yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Arkadaşlar böyle bir defterle balıkavındaki bilgilerimizi arşifleyip,balıkların hangi havalarda ve durumlarda daha aktif olduğunu öğrenebiliriz.
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||
Guest
|
![]() eline sağlık selim abi...ben bi ajanda içerisine kısa notlar alıyordum...
rastgelsin... |
||
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Bir iki sefer başladım şu işe de bir türlü devamını getiremiyorum abi ben. Bu konuda maalesef pek disiplinli değilim sanırım
![]() Eline sağlık Selim Abi...
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Eline sağlık selim.Bende bu işi küçük not kağıtlarında hallediyorum.
Tutulan balık,olta tipi,hava durumu,kullanılam yem,yol krokisi gibi. ilersi için çok faydalı.
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() selim bey ellerinize sağlık çok güzel olmuş ve çok iyi bir fikir.
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||
Guest
|
![]() Çok iyi fikir, forumda istatislik gibi bir yer açsak kaydetsek süper olur
|
||
![]() |
![]() |
#7 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() güzel bir fikir. istatistiki ve yerel değişkenler biraraya geldiğinde güzel sonuölar elde edilebilir. hem işe biraz daha bilimsel yaklaşılmış olunur. ama bende katiti gibiyim. çok fazla istikrar yakalayamam bu konuda.
Bu mesaj en son " 16-04-2007 " tarihinde saat 11:59 itibariyle kutluhan tarafından düzenlenmiştir.... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||
Guest
|
![]() Benim yöntem biraz daha kapsamlı...
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||
![]() |
![]() |
#9 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() valla teşekkürler selim abi paylaşımın için.eminim çok işe yarıyordur,tabi benim gibi böyle şeylerde üşengeç olmayanlar için
![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Balıkavı için kitaplar | balıkcı | Balık Avı İçin Kitaplar | 35 | 22-12-2011 03:36 |
Gökova Balıkavı Turlarımız başlıyor. | covamad | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 6 | 16-04-2008 20:42 |