|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() Selem Arkadaşlarrr Bu gece 12 de gidiyorummm Sahte balıkla levreke. bakalım bu geceki avım geçen haftadaki gibi bereketli olacak mı ama hava tam istediğim gibi hava lodosa donuyor Poyraz dan .lodosa hava dönüşünde genelde avcılık bereketli oluyor fakat hava çok soğuk - nin altında inşallah sabahı yaparız.... Giderken erzaklarımızı hazırlayıp yanımıza tayışıyabileceğimiz kadar meşe odunu mangal kömürü alacam motor nekadar alırsa. Bizim avlaklarımıza araba ile gitmek mumkun değil sadece motor geçiyor patikalardan dağdan tepeden . sabah raporları burdan veririm
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||
Guest
|
![]() rastgelsin sepetin dolsun kardesim
|
||
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Yalçın havalar gerçekten azıttı
![]()
![]() |
![]() |
#4 | ||
Guest
|
![]() Yalçın kardeşim hava gerçekten çok soğuk,dayanılacak gibi değil.Cesaretiniz için sizi kutluyorum.Allah inşallah emeğinizi boşa çıkarmaz ve sizleri nasiplendirir ve boş dönmezsiniz.Sabırsızlıkla sizlerden gelecek haberleri bekliyorum.Çünkü bundan 3-4 sene öncesine kadar bende sizin kadar çılgındım......
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Rastgelsin yalçın inşallah istediğin balıkları alırsın.
![]() |
![]() |
#6 | ||
Guest
|
![]() umarım dayanabilmişsinizdir...ülkemizde adana kışı en rahat geçiren şehirlerden biri olmasına karşın sabah saat 6 da - 5,5 dereceydi...
rastgelsin... |
||
![]() |
![]() |
#7 | ||
Guest
|
![]() av raporunuzu sabırsızlıkla bekliyoruz.inşallah iyi bir av olmuştur...
|
||
![]() |
![]() |
#8 | ||
Guest
|
![]() demekki hava koşullarına aldırış etmeyen arkadaşlarda varmış benim gibi. şansın bol olur (olmuştur) inşallah. rastgelsin.
|
||
![]() |
![]() |
#9 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Rastgelsin (ya da rastgelmiştir inşallah
![]()
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
Rapor linkte Bugün işler yoğun tam detaylı yazmadım kusura bakmayın ama detaylı olarak anlatacammmm
Yalçın Değirmenci Çanakkale 1978 VARMISIN BALIĞA ![]() Bu mesaj en son " 28-12-2006 " tarihinde saat 19:03 itibariyle Yırtık tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
bu gece yarısı....:) | umutec | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 3 | 12-10-2008 00:12 |
yorgun bir gece | Gazi | DENİZ AVI KARADAN | 6 | 10-12-2007 23:24 |
Gece Avi | BLACK SHARK | FOTOĞRAFLARIMIZ | 3 | 30-10-2007 21:32 |
12-13 mayıs gece avı | discus | DENİZ AVI KARADAN | 30 | 16-05-2007 10:40 |
Gece Yolcusu | arm59 | FOTOĞRAFLARIMIZ | 13 | 10-06-2006 10:16 |