|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#31 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() ismail abiiiiiiiiiiiiiiii.....maşallaaaaaaah....bu kıtlıkta gözümü gönlümüzü aydınlattın ya abi....allah ne muradın varsa versin...tebrik ediyorum ve saygıyla eğiliyorum abicim...
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#32 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() İsmail abi madem pahallı misina illaki iyi olacak demiyorsun bize uygun fiyatlı sağlam misinalardan bahset biraz üstadım senden öğrenecek çoook şey var bizi aydınlat lütfen
![]()
![]() |
![]() |
#33 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
şu anda makinada sarılı ve kullandığım misina OKAMOTO X-EX super soft 0.34 lik. sufıx ve asso misinalarıda kullandım ve memnun kaldım. selamlar.
![]() |
![]() |
#34 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#35 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
034 lik misinadan ince misina kullanmadım . 30 luk kullayım dıye aklıma geliyor. ama sahte balık bazen kayalara takılınca asılıp kurtarıyoruz. misina ince olunca kopar diye korkuyorum. hem deniz bu bakarsın iri balık gelir geçen sene arkadaşım 9 kiloluk levrek yakaladı. benim avlandığım yerde kuvvetli akıntı var sahte balığı kendi haline bıraksan bile batıyor. senin avlanacağın yerde akıntı yoksa kullanabilirsin sanırım. ama yinede 0.30 dan inceye düşme. selamlar.
![]() |
![]() |
#36 | ||
Guest
|
![]() selim abi ben kamışlar konusunda pek deneyimli sayılmam...ama elle tahtaya sararak 6-7 kg. lık bi balığı 25 lik yumuşak bi misinayla çekebilirim...hatta biraz daha ağırda olabilir...bu tabi balığın ne olduğuyla da doğru orantılıdır...25 lik misinayı sadece yem olarak canlı balık (biz burada yem olarak canlı balığa "dubara" diyoruz) kullandığım zamanlar kullanıyorum... ama genelde levrek için tercih ettiğim misina 30 luk yumuşak misinalardır...ama sanırım 5 kg.lık bi levreği kamışla çekemem ben isterse misina kalın olsun...kamışı kırar gene kaçırırım gibi geliyor bana
![]() tabi bu alışkanlıkla alakalı bi durum... rastgelsin... |
||
![]() |
![]() |
#37 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#38 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#39 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#40 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
savaş...benim 6 tane el oltam var...bunların ikisi sazan için...15 tane kadar 20 m. lik 120 lik misinalı yayın ve kayalık yerlerde büyük balıklar için bırakma takımım var...6 tane biri iki parçalı 2 si makinesiz kullanılan diğerleri teleskopik kamışım va ayrı yerlerde kullanılmak üzere 3 ayrı makinem var...genel olarak baktığımda birbiryle orantılı görünüyor...makineli kamışla yaptığım en büyük av yaklaşık 7 kg. lık bi levrekti...balık kancaya takıldığında 120 cm. daiwa marka bi kamış kullanıyordum va dam marka bi mekine...ama balık öylesine asılıyordu ki kamışı bi kenara bırakıp balığı elimle çektim...öyle tahmin ediyorum ki kamışla çekmeye devam etseydim sanırım kaçırırdım...ama 2-3 kg.lık balıklar geldiğinde gayet güvenli bi şekilde çekiyorum balığı...ama sanırım elimde balığın hareketlerini daha net hissettiğim için iri balıkları daha kontrollü çekebiliyorum... selim abi aslında haklı...kamış balığı çekerken çok daha iyi bi reflekse sahip...balığın bi çok darbesini emiyor...o yüzden kamışla balığı çekmek çok daha kolay...ve tabi farklı bi çok güzel özellikleri var...dediğim gibi çok fazla kamış kullanmayan biri olarak ve denize özellikle kışın çok fazla gidemediğim için yakalanan balığı kaçırmamak konusunda elime daha çok güveniyorum... tabi sen de haklısın...buralarda at-çek ve sırtı dışında neredeyse kamış hiç kullanılmıyor...ama yeni başlayanlar genelde hemen kamış alıyorlar...ve yavaş yavaş ta bu hızlanıyor... aslında elle balık avlamak çok zor ve iyi bi konsantrasyon isteyen bi avlanma şekli...ve zordur...aslında bunun için bi başlık açarak deneyimlerimi anlatabilirim... rastgelsin... Bu mesaj en son " 26-01-2007 " tarihinde saat 12:58 itibariyle aganta borina borinata tarafından düzenlenmiştir.... |
|||
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
14 12 2008 sabah levrekleri | walras | FOTOĞRAFLARIMIZ | 14 | 16-12-2008 11:12 |
bogaz levrekleri 2 | ismail çakır | FOTOĞRAFLARIMIZ | 72 | 08-03-2007 09:56 |
bogaz balıkları | ismail çakır | FOTOĞRAFLARIMIZ | 19 | 20-01-2007 13:17 |
Sezonun İlk Levrekleri | aserkansatı | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri | 53 | 27-06-2006 18:48 |