|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#21 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Mustafa abi gördüğünüz kişiler biz değildik, caddy ile gelmiştik hemde saat 8 gibi oltalar denizdeydi bizim. Ama balık görüldüğü gibi çok zayıftı hatta bu dil balığı nasıl yakalandı bilmiyorum tahminimce intahar etti
![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#22 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() dostluk ve arkadaşlık çok güzel bu mevsimde tutulan bu balıklara da şükretmek lazım. dostluğunuz ve muhabbetiniz daim olsun.
selamlar...
![]() |
![]() |
#23 | ||
Guest
|
![]() Arkadaşlarla balığa gitmek soğukta olsa güneşli bir gün yaşamak harika,o kısacık günde bile ne güzel anılar cıkmış geri bakarsanız bu bile balığın olmamasını telafi eder.İshak ustamın dile getirdiği konulara tümüne katılıyorum ama ne yazıkki durum memleketimizin bütün yerlerinde bütün denizlerinde aynı,ne zaman bilincli bir toplum oluruz oda mechul.bütün arkadaşlarıma selam eder bir dahaki sefere rastgelir inşallah.
|
||
![]() |
![]() |
#24 | ||
Guest
|
![]() kar buz yağmur çamur soğuk sıcak güneş vız geliyor abicim bu aşkın önüne hiç bir şey geçemiyor valla.....
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
#25 | ||
Guest
|
![]() desenize
eziyet zahmet aslında iyi muhabbet |
||
![]() |
![]() |
#26 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Evet abi doğru söze ne hacet.
![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | ||||
Organizatör
|
![]() gidin gidin bakalım bizde burdan resimlere bakalım
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#28 | ||
Guest
|
![]() adnan abicim ne zaman istersen, yer bol
|
||
![]() |
![]() |
#29 | ||||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() mangallıklar sendennn ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#30 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Arkadaşlar böğle muhabbete ben kuzu keserim valla,helva ekmek yenirmi oralarda.keşke imkan olsada hep beraber gidip bi kuzu çevirsek oralarda. Allah büyük elbet bir gün bu zamanı yakalayacağız. alaaaah muhabete bak o zaman.
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
16/05/2009 zeytineli mersinkoyu | ahserku | FOTOĞRAFLARIMIZ | 11 | 22-05-2009 13:10 |
zeytineli...yorum bekliyorum.... | umutec | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 8 | 10-10-2008 19:26 |
Zeytineli (1-2 eylül) | Egeli | FOTOĞRAFLARIMIZ | 5 | 06-09-2007 08:55 |
17 Mayıs-Zeytineli | gokseldbuga | DENİZ AVI KARADAN | 26 | 25-05-2007 21:10 |
zeytineli balık çiftlikleri civarı | nevzat | DENİZ AVI KARADAN | 10 | 16-04-2007 09:24 |