|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#21 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() abi bu turnadan daha çok var bu yaz gelinde tutalım ben üç numara doğan
|
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#22 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() balık ile stüdyoda fotoğraf
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#23 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() arkadaşlar yaklaşık 1 yıldır giremiyorum bu siteye ama görüyorumki hala benimki gibi turna tutan hala yok ama şansınızı kaybettiniz yeni resimler geliyor hazır olun
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Yeni resimlerinizi bekliyoruz, bu arada imza ayarlarınızı yaparsanız size nasıl hitap edeceğimizi biliriz.
Saygılar...
İbrahim ZARALIOĞLU 1974 A RH + Bornova / İZMİR [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() dehset turna işallah banada denk gelir boyle irisi
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() teşekkürler senin turnada güzell
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |||
Kaptan
|
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() ikinci resimde tatlısu levreği(köstereç deriz biz). kızılkanat ve tahtaya benzer balıklar gördüm. tatları hoş değildir. En zından benim için. ama av yokluğunda işe yararlar.
Ayrıca turna için de tebrik ederim güzeld.
![]() |
![]() |
#29 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() abi yerin yurdun neresi. Bak imzan falan yok bilemedik nerdesin. Bi deyiver hele gelelim yanına durna avlamaya
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|